[Vacatures] Value Zipper zoekt een Account Manager Brand Solutions
01-12-2015 16:05:00 | Door: Bas Vlugt | hits: 4003 | Tags:

Heb je ervaring in mediasales en ben je ondernemend ingesteld, dan zijn we misschien wel op zoek naar jou!

Ons jonge bedrijf breidt uit. We zijn hiervoor op zoek naar een full time Account Manager Brand Solutions. Iemand met een relevant netwerk binnen de top 500 adverteerders en mediabureaus en met concrete ervaring op het gebied van zowel advertentieverkoop als branded content oplossingen (print en digitaal). Intelligentie, Creativiteit, Ambitie en Positiviteit zijn kenmerken die we sowieso in je zoeken.

Mocht je ook nog een beetje humor en een leuke persoonlijkheid hebben, dan zien we je sollicitatie nu al met enthousiasme tegemoet!


Wij bieden

Een uitdagende functie in een jonge, dynamische werkomgeving binnen een groeiend en ambitieus bedrijf. Ondernemen en teamwork staan bij ons centraal. We zien continue nieuwe kansen en bouwen hard aan een succesvol nieuw bedrijf in media. Een avontuur waar jij een belangrijk onderdeel van kunt zijn. Marktconforme arbeidsvoorwaarden spreken voor zich.


Over Value Zipper

Value Zipper is een nieuw mediasalesbureau voor ruim 40 multimediale titels van verschillende kleine en middelgrote uitgeverijen (waaronder New Skool Media). We zorgen dat partijen elkaar vinden en wij helpen onze relaties met het overbrengen van merkverhalen via de media in ons portfolio.

Interesse? Stuur dan je motivatie en CV naar arnoud@valuezipper.nl of bel 06 30315621.

www.valuezipper.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie