[Vacatures] ZIGT zoekt een Creatief Strateeg/Art Director
20-01-2021 12:30:00 | Door: Pie Kamau | hits: 6865 | Tags:

ZIGT is per direct op zoek naar een:

Creatief Strateeg/Art Director

ZIGT is een full service mediabureau, gevestigd in Hoofddorp. Met een team van 65 doorgewinterde professionals bieden wij aan ruim 250 opdrachtgevers antwoorden en oplossingen op hun merk, media, marketingcommunicatie, vormgeving en e-commerce vraagstukken. Bij ZIGT heb je namelijk de mogelijkheid om in het brede spectrum van communicatie én media aan mooie, leuke en gevarieerde projecten te werken. Want juist die combinatie maakt het zo leuk!

Wat ga je doen dan?

Je hebt je eerste strepen verdiend aan reclamebureauzijde. Briefings kan je als geen ander doorgronden en debriefen. Je denkt in merken en samen met zowel het creatieve productie- als het mediateam zorg jij voor effectieve merk- en communicatiestrategieën. Jij maakt de vertaalslag van business doelstellingen naar creatieve en communicatief sterke concepten en zet deze moeiteloos om in formats of 360 graden campagnes. En uiteraard kan jij dit vervolgens ook overtuigend overbrengen en presenteren aan onze klanten.

Affiniteit met media is een pré. Bij ZIGT heb je namelijk de mogelijkheid om in het brede spectrum van communicatie én media aan mooie, leuke en gevarieerde projecten te werken. Waarbij jij samen met de mediateams sterke geïntegreerde campagnevoorstellen kan ontwikkelen waarin de creatieve output optimaal aansluit op de media inzet. Daarnaast weet je het creatieve productieteam te stimuleren in het vak. En hoewel je niet alles zelf doet, ben je wel actief betrokken en dé creatieve eindverantwoordelijke in het volledige proces.

Wat verwachten wij van jou?

Jij bent die aanpakker die zich helemaal thuis voelt in de creatieve communicatie-, maar ook in de mediawereld. Je hebt een no-nonsens mentaliteit en een positieve vibe. Je houdt van een lolletje, maar je bent ook stressbestendig, oplossingsgericht, klantvriendelijk en een teamplayer. Want ook dat is natuurlijk heel belangrijk. Oh ja… Fijn ook als je tafeltennis skills hebt (als je op kantoor bent).

Jij krijgt als Creatief Strateeg/ Art Director een werkplek binnen het cluster Creation & Development. Hier zal je samen met de Studio Director het creatieve team van specialisten aansturen. Je managet het werkproces en je zorgt voor de kwaliteitsbewaking. Hier werken stuk-voor-stuk schapen met 5 poten, net als jij. Met een team van zes professionals bestaande uit creatieve grafisch ontwerpers/DTP-ers, Interaction Designers, een Front-end developer en een (freelance) videoproducer is ons eigenlijk geen project te gek. En wat wij niet zelf kunnen, regelen wij gewoon met een netwerk van andere specialisten. Er worden hier dagelijks offline, online en audio/visuele communicatiemiddelen bedacht, ontworpen en gerealiseerd voor leuke en interessante, grote en kleine merken. En, eerlijk is eerlijk, hier wordt soms ook gewoon keihard productiewerk gedaan. Maar dat hoort erbij.

Heb jij tenminste 5 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur in een soortgelijke rol binnen een reclamebureau? Ben je creatief, betrokken, enthousiast en die vakidioot die het werk altijd nét wat beter wilt maken?

Wat bieden wij?

  • Jong en ambitieus team binnen een gerenommeerd full service mediabureau met een uitstekende positie binnen de Nederlandse en Belgische markt
  • Een werkomgeving waar je werkt voor toffe merken binnen diverse branches en waarbij ondernemerschap wordt gewaardeerd
  • Een relaxte en informele sfeer
  • Fantastische collega’s (écht fantastisch)
  • Passend salaris bij jouw kennis en ervaring.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden (incl. opleidingsmogelijkheden, Macbook, telefoon- en mobiliteitsvergoeding)
  • Combinatie van werken op kantoor en thuis is mogelijk (niet alleen tijdens Corona)

 

Geïnteresseerd?

Wij ontvangen je sollicitatie graag met je cv per email op sollicitatie@zigt.nl. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Nina Schmidt (023 – 5540 989).

zigt.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie