Value Zipper vergroot digitaal aanbod met Startpagina
15-07-2021 11:21:36 | Door: Saskia van Weert | hits: 60729 | Tags:

Value Zipper is verantwoordelijk voor de salesactiviteiten van de branded content-mogelijkheden van Startpagina, Goeievraag en Schoolbank. Met de toevoeging van dit platform versterkt Value Zipper het digitale aanbod.

Aart Wallet, mede-eigenaar Startpagina: “Value Zipper is voor ons de partij met expertise in branded content en langdurige samenwerkingen met passende partners. Met prachtige proposities op Startpagina, Goeievraag en Schoolbank en de kennis en kunde van Value Zipper zetten we in op veel succesvolle samenwerkingen.”

Patrick van Hooy, eigenaar Value Zipper: “We waren direct onder de indruk van de giga bereikscijfers en interessante mogelijkheden van dit iconische mediamerk. Met de komst van Startpagina kunnen we adverteerders nog meer digitaal bereik bieden en versterken we onze positie in het 50-plus-domein.”

Van oudsher is Startpagina dé lokale zoekmachinetool. Voor een trouwe groep bezoekers (3 miljoen uniek per maand) is dat het nog steeds. Startpagina biedt verschillende pagina’s met links waarbinnen je kunt zoeken naar alles wat je op het internet wilt vinden. De doelgroep is de actieve, kapitaalkrachtige 50-plusser die alles uit het leven haalt.

www.startpagina.nl
www.valuezipper.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie