Mediaxplain* aan de slag voor Vemedia
13-07-2018 13:30:02 | Door: | hits: 4612 | Tags:

Marketing- en mediabureau Mediaxplain* werkt voor consumer healthcare bedrijf Vemedia. De producent van merkproducten als Valdispert, Vision en Roter heeft na een bureau-oriëntatie Mediaxplain* geselecteerd om haar mediabelangen te behartigen.

De samenwerking tussen Mediaxplain* en Vemedia heeft de afgelopen periode geresulteerd in mediastrategieën voor diverse merken en uit zich verder in de opzet, coördinatie en executie van online, PR, influencermarketing- en social media activiteiten. Met zo’n twaalf eigen merken en diverse distributiemerken die onder de Vemedia paraplu vallen, aan Mediaxplain* de taak om regie te voeren over owned, earned en paid kanalen en daarmee het beste resultaat op elk niveau te realiseren. 

Pascal van Meijel, Client Service & Operational Manager bij Mediaxplain*: “We worden echt gezien als het verlengstuk van de marketingafdeling en dat is nu juist onze kracht. De diversiteit aan merken vereist veel creativiteit en projectmanagement, waarbij onze verschillende disciplines nauw samenwerken om zo succesvolle campagnes te kunnen realiseren.”

Frederique Holdert, Marketing Director bij Vemedia: “Mediaxplain heeft ons verrast met de snelheid en kwaliteit van haar geïntegreerde diensten. De hands-on mentaliteit van dit bureau is nodig om snel te handelen in de continu veranderende markt.”

www.vemediaHealthcare.nl
www.mediaxplain.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie