Ven kiest voor Het PR Bureau
08-06-2017 17:02:00 | Door: Max Vlugt | hits: 3547 | Tags:

In Amsterdam wordt momenteel hard gewerkt aan de totstandkoming van een nieuw megaproject. Het oude KPN hoofdgebouw (43.000 m2) bij Amsterdam Sloterdijk ondergaat een ware transformatie. Vanaf september wordt Ven Amsterdam een plek waar zakendoen, overnachten en ontspanning op een -voor Nederland- unieke wijze samenkomen. Het PR Bureau is aangewezen voor onder meer de pr, woordvoering en de coördinatie van het openingsevenement.

Camiel Overgaauw, senior pr-adviseur en partner bij Het PR Bureau: "Bijzonder is dat alles bij Ven draait om verandering. Dit is beslist geen standaard evenementenlocatie of hotel. Het wordt een unieke plek waar het verleden kruist met de toekomst en waar werken en ontspanning samenkomen. Juist die cross-overs zijn opwindend.

Inspirerende ervaringen bij Ven Amsterdam

Ven Amsterdam wordt een 24/7 geopende belevingswereld met onder andere partners als het Park Inn by Radisson Amsterdam City West Hotel, B-Apart hotels, een Spa & fitness centrum, juicebar, een rooftopbar en restaurant en een spectaculaire nieuwe flagship vestiging van Holland Casino.

Tali Bielski van Ven: "We willen deel uitmaken van de groei van Amsterdam en zijn ervan overtuigd dat we straks echt iets toevoegen. Ven is de eerste ontwikkeling met 24-uurs vergunning die niet per se dance gerelateerd is. Wie open staat voor verandering zal positief verrast worden. Hier komen kansen en mogelijkheden dicht bij elkaar te liggen."

Over Omnam Investment Group

Het gebouw zelf is in handen van de wereldwijde Omnam Investment Group. Het is de wens om het concept Ven ook in andere steden verder uit te rollen. In Nederland zal een tweede vestiging komen in het historische centrum van Rotterdam, in het iconische postkantoor aan de Coolsingel. Daarnaast wordt ook al gezocht naar nieuwe locaties in Europa.

www.ven-amsterdam.com
www.hetprbureau.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie