Vera Kops General Manager Nederland van LEWIS
08-12-2016 10:48:24 | Door: Katja Brokke | hits: 1429 | Tags:

Wereldwijd communicatiebureau LEWIS, met vestigingen in Amsterdam en Eindhoven, stelt Vera Kops aan als General Manager Nederland. Kops gaf al leiding aan het LEWISkantoor in Amsterdam, dat in april 2012 zijn­ deuren opende. Onder leiding van Kops groeide dit kantoor tot de huidige omvang van 14 consultants en een klantenportfolio met onder andere bol.com, 20th Century Fox Home Entertainment en LG Electronics.

In de nieuwe, overkoepelende rol wordt Kops verantwoordelijk voor de hele Nederlandse propositie. Zij gaat zich richten op een nauwere samenwerking tussen de kantoren in Amsterdam en Eindhoven, het nog verder optimaliseren van de totale dienstverlening aan klanten en de verdere uitrol van nieuwe diensten en specialisaties.

Yvonne van Bokhoven, SVP Global Marketing en West Europa bij LEWIS: “Vera is bij ons gestart als junior, en blonk van meet af aan uit in alles wat ze deed. Iedere uitdaging die ze kreeg, pakte ze met beide handen aan en maakte er een succes van. Ze is een echte vakvrouw en gaat voor de klanten door het vuur. Ze heeft de juiste mentaliteit en ondernemers-spirit om LEWIS in Nederland te helpen verder te diversificeren, groeien en ontwikkelen.”

Kops: “Ik kijk enorm uit naar deze nieuwe uitdaging. De afgelopen jaren heb ik bij LEWIS volop kansen gekregen om mij in de breedte te ontwikkelen. We hebben als internationaal bureau grote ambities om onze geïntegreerde aanpak, die nauw aansluit bij de behoefte van de klant, verder te optimaliseren. En ik ben er trots op dat ik daar een bijdrage aan mag leveren.”

www.teamlewis.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie