VICE lanceert de VICE Student Guide
04-09-2018 14:52:00 | Door: Max Vlugt | hits: 1414 | Tags:

VICE Benelux lanceert de Vice Student Guide. Deze gids biedt studenten adviezen door middel van artikelen, video's, activiaties en een evenement. 

Op de verschillende digitale platformen van VICE, waaronder vice.com, VICE Money en Tonic, zijn de komende maand meer dan dertig artikelen en video's te vinden die worden verzameld op een platform. Tevens komt de VICE Student Guide tot leven middels de Student Night op 5 september in Pakhuis de Zwijger. Tijdens deze avond staan thema's als studieschuld, invoering leenstelsel, prestatiedruk en burn-outs maar ook de waarde van studeren centraal.

VICE is tijdens de introweken met een bus het land ingegaan, waarin beginnende en meerderejaars studenten werd gevraagd naar hun studie-ervaringen. Thema's als stress, schulden, de waarde van hun diploma en hun woonsituatie zijn aan bod gekomen. Deze video's worden aankomende weken via de social accounts van VICE Nederland weggezet.

Daarnaast heeft VICE directe vragen van studenten voorgelegd aan onderwijsminister Ingrid van Engelshoven. In dit interview met Abel van Gijlswijk gaat ze onder andere in op de recente ontwikkelingen van groeiende studieschulden.

www.vice.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie