Vijf platforms sluiten zich aan bij Just Another Network
26-10-2021 10:05:00 | Door: David de Jong | hits: 24884 | Tags:

RapNieuwsTV, Instavandaag, Streamwijzer, Chicklit.nl en Skoften zijn onderdeel geworden van Just Another Network, het jongerennetwerk van Just Another Media Company (JAMC).

De platforms zullen met de andere Just Another Network-titels redactioneel samenwerken om gezamenlijk te groeien in kwaliteit, output en bereik. Daarnaast komt een focus op het ontwikkelen van original (video) formats voor alle (social) kanalen. De aangesloten platforms zullen naast de eigen exploitatie, exclusief door de JAMC Agency worden vertegenwoordigd om zo gezamenlijk een sterkere jongerenpropositie in de markt te kunnen zetten. Met de aangesloten titels krijgt het netwerk zo’n 2 miljoen unieke bezoekers en 10 miljoen pageviews per maand erbij, net als een toevoeging van 60 miljoen social impressies per maand.

Michel Palmen, agency director: “Sinds de lancering van Just Another Netwerk afgelopen juli krijgen we veel positieve feedback uit de markt op onze totaalpropositie voor generatie Y&Z. Strategisch passen de nieuwe platforms stuk voor stuk in onze ambitie om een leidende positie te hebben op het vlak van branded entertainment oplossingen voor merken en bureaus.”

Just Another Network is het jongerennetwerk van Just Another Media Company, dat onder meer titels als Complex, ParraTV, CONVO, RUMAG, Axed, VKMag en meer samenbrengt. Het netwerk richt zich op het bereiken en empoweren van de generaties Y en Z; een groep van 5,5 miljoen Nederlanders.

www.justanothernetwork.com

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie