Wayne Parker Kent verhoogt bureaucommissie naar 20 procent
13-09-2018 08:54:00 | Door: | hits: 5064 | Tags:

Wayne Parker Kent verhoogt de zogeheten bureaucommissie voor alle media naar 20 procent. De verhoging is van toepassing op de laatste maanden Q4. Dit maakt het Amsterdamse mediabedrijf deze week bekend.

Daarmee reageert Wayne Parker Kent op de stappen van achtereenvolgends Ster en RTL Nederland, die los van elkaar bekend maakten de bureaucommissie af te schaffen.

Commercieel directeur Ido Sharon: 'Van oudsher is de bemiddelingscommissie in het leven geroepen als vergoeding voor de mediabureaus en het werk wat zij verrichten voor ons; de exploitanten. We vinden die afspraak niet meer dan logisch. Vandaar dit gebaar."

Het argument dat het afschaffen van de bureaucomissie zorgt voor transparantere prijzen veegt Sharon van tafel. “Wij zijn ook transparant. Transparant voordelig!”

Sharon verwacht een stormloop op de kortingsactie. Om dat aan te kunnen heeft hij een speciaal taskforce aangesteld. “Stuk voor stuk mediaprofessionals die weten hoe belangrijk korting is. Ze zitten klaar achter het speciale mailadres.”

Geïnteresseerde partijen kunnen van de verhoogde korting gebruikmaken door een e-mail te sturen naar WIJWILLENMEERKORTING@wayneparkerkent.com.

www.wayneparkerkent.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie