Weber Shandwick nieuw PR bureau Andrélon
04-01-2017 16:21:00 | Door: Bas Vlugt | hits: 3261 | Tags:

Weber Shandwick Nederland is per januari 2017, na een pitch, benoemd tot het nieuwe PR bureau van Andrélon. Weber Shandwick zal het Nederlandse haarmerk ondersteunen bij haar communicatie en relaties met betrekking tot media en influencers, zowel rondom productlanceringen als merkcampagnes.

De werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit het opzetten van samenwerkingen met influencers, het creëren van creatieve campagneconcepten en het uitvoeren ervan, het organiseren van evenementen en het introduceren van nieuwe productlijnen. In 2016 was het bureau al gevraagd als digital agency te adviseren over de online strategie en content van het merk. Als bureau zal Weber Shandwick een geïntegreerde content first aanpak voeren voor Andrélon.

Andrélon is het meest verkochte haarverzorgingsmerk in Nederland. Met een uitgebreid assortiment shampoos, conditioners en stylingproducten biedt Andrélon een uitgebreide verzorging voor elk type haar. Andrélon kent een rijke geschiedenis van meer dan 75 jaar: ooit maakte kapper André de Jong zijn eigen verzorgingsproducten in een klein fabriekje naast zijn winkel in Bodegraven.

Weber Shandwick is een wereldwijd communicatie- en pr-bureau met vestigingen in 79 steden verspreid over 34 landen, en met activiteiten die zich uitstrekken tot 127 steden in 81 landen.

www.andrelon.nl
www.webershandwick.nl


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie