Webfactory wordt onderdeel van Dept netwerk
14-07-2017 15:47:36 | Door: Max Vlugt | hits: 3125 | Tags:

Met ruim twintig jaar ervaring is het in Dublin gevestigde Webfactory uitgegroeid tot één van de leading digital agencies in Ierland. Het bureau, met 45 medewerkers, staat bekend als pioneer op het gebied van grootschalige, interactieve en technisch innovatieve internetprojecten binnen de Ierse finance, insurance en utility industrie. Daarbij helpt Webfactory de online zichtbaarheid te vergroten van merken als Google en Microsoft, die Dublin hebben verkozen tot Europees hoofdkantoor.

Paul Manuel, co-founder Dept: "Webfactory is niet alleen een autoriteit binnen de Ierse markt, maar sluit qua dienstverlening naadloos aan op de diensten van digital agency TamTam, ook onderdeel van ons netwerk. Samen kunnen we slimmere oplossingen realiseren binnen deze verticals. Daarbij geloven we in een gezonde groei van de Ierse markt, en wordt het voor ons gemakkelijker om de samenwerking aan te gaan met de grote internationale merken gevestigd in Dublin." 

Webfactory wist in de afgelopen jaren maar liefst vijf keer de award voor beste Ierse bureau in de wacht te slepen, en staat inmiddels aan de wieg van ruim 50 procent van de digitale diensten die Ieren dagelijks gebruiken. De toetreding tot Dept is de eerste stap tot internationale expansie en geeft Webfactory en haar klanten toegang tot diensten op het gebied van online marketing en data. 


Simon Walsh, director Webfactory: "Na 24 jaar was het tijd voor een volgende stap. Maar wel eentje die energie geeft, waarbij we kunnen blijven doen waar we goed in zijn, en nieuwe dingen kunnen leren. Samenwerking met de agencies binnen het netwerk zorgt dat we nog betere en slimmere projecten voor onze klanten kunnen realiseren."

Dept is een netwerk van leading digital agencies. Met het toetreden van Webfactory groeit het netwerk uit naar 600 medewerkers met een gezamenlijke omzet van ruim €70 miljoen en kantoren in Nederland, UK, US, Duitsland, Ierland en Spanje. 

www.webfactory.ie
www.deptagency.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie