Wendy van Dijk lanceert lente-editie WENDY met fotografie debuut Kim Feenstra
13-04-2017 12:28:00 | Door: Marianna Beets | hits: 2832 | Tags:

In het nieuwe magazine van WENDY - een zoektocht naar geluk - ontketenen Wendy van Dijk en haar team een unieke actie door meer dan 200 prijzen en ervaringen weg te geven. Onder het motto ‘niet alleen praten en schrijven over geven en ontvangen, maar ook daadwerkelijk doen’ geeft Wendy niet alleen zichzelf en haar man Erland weg, maar ook columnisten Susan Smit, Goedele Liekens en musicalster Vajen van den Bosch en veel meer onvergetelijke ervaringen en cadeaus. De grote trekkers van het nieuwe nummer van WENDY zijn verder een zeer openhartig interview met Beau van Erven Dorens (die nieuws heeft!) en het sensationele debuut van model Kim Feenstra als fotograaf. En ook heeft Wendy zelf een bijzondere ontmoeting met Koningin Máxima…

Doorbraak Kim Feenstra

Ze was al finaliste in RTL’s Het Perfecte Plaatje, maar in de Lente-editie van WENDY breekt Kim Feenstra door als fotograaf van een glossy magazine. De sexy en spannende manier waarop zij topacteurs als Waldemar Torenstra, Jeroen Spitzenberger, Angela Schijf, Benja Bruijning en Birgit Schuurman voor de camera verleidt, is van grote klasse.

Kim Feenstra: “Fotografie geeft me iets heel moois; ik ontdek mijn passie, iets waar ik trots op kan zijn…Door het fotograferen leer ik zo veel over mezelf.”

www.wendyonline.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie