Yessica Zwetsloot en Rutger Mackenbach nieuwe directie Stroom
06-10-2017 11:25:00 | Door: | hits: 4704 | Tags:

Rutger Mackenbach en Yessica Zwetsloot hebben de dagelijkse leiding over mediabureau Stroom overgenomen. De afgelopen jaren vormden zij al onderdeel van het managementteam. Rutger Mackenbach werkt sinds 2005 bij het Rotterdamse bureau en was de afgelopen jaren Hoofd Strategie & Onderzoek. Yessica Zwetsloot werkte zes jaar als Business Director bij Stroom.

Yessica Zwetsloot: “Titus en Patrick hebben een toonaangevend mediabureau opgebouwd en we zijn erg blij met deze kans om de leiding van Stroom op ons te nemen. In onze nieuwe rol zullen we ons blijven richten op optimale dienstverlening aan onze klanten en we zien er naar uit om samen met het team, Stroom verder uit te bouwen.”

Oprichters Patrick Veldhuis en Titus Eikelboom blijven tot eind 2017 betrokken bij Stroom en zetten hun carrière verder voort binnen Candid Group. Patrick Veldhuis wordt als Chief Media Officer binnen Candid Group verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van Het Mediakantoor, het media service center van Candid Group. Titus Eikelboom zal als directeur frank.news zorgdragen voor de verdere commerciële uitbouw van deze marketingnieuwssite.

Titus Eikelboom: “Meer dan 15 jaar zijn we met Stroom van kleine start-up uitgegroeid tot een zeer gewaardeerd full service mediabureau. Vol trots kijken we op deze periode terug. Voor de toekomst hebben we in deze dynamische mediawereld nog volop uitdagingen in het verschiet. Met veel vertrouwen dragen we de dagelijkse leiding binnen Stroom over aan Yessica en Rutger, die we het laatste jaar hebben klaargestoomd voor deze prachtige klus bij Stroom.”

www.stroom.com
www.candidgroup.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie