Yfke Sturm naar FOX
08-12-2016 11:07:00 | Door: Katja Brokke | hits: 2083 | Tags:

Jim Bakkum en Noah Zeeuw krijgen er een nieuwe collega bij. Vanaf januari 2017 sluit topmodel Yfke Sturm zich aan bij FOX als nieuw gezicht van de zender. Sturm vertrok vorige week al samen met Bakkum en Zeeuw naar Parijs voor de opnames van het programma The Victoria’s Secret Fashion Show 2016: Backstage met Yfke en Jim. 

Sturm: “Met veel plezier ben ik begonnen aan mijn avontuur bij FOX. Naast mijn modellenwerk en inzet voor het Rode Kruis is dit een mooie aanvulling en uitdaging. Tijdens mijn eerste opnames voelde ik mij direct als een vis in het water. De opnames waren bovendien een goede aangelegenheid om kennis te maken met Jim en Noah, en dat verliep meer dan geslaagd. Samen maken we er in 2017 een mooi jaar van bij FOX.”

Krijn Jonckheere, zendermanager van FOX: “Ik ben superblij dat Yfke onze ploeg komt versterken. Tijdens de fantastische en ijskoude week met de opnames in Parijs, werd direct duidelijk dat zij als geen ander bij FOX past. Samen met Jim en Noah hebben we drie top talenten in huis die de finishing touch aan de zender FOX toevoegen.”

(Foto: Nick van Ormondt)

www.foxtv.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie