Youfone brengt media onder bij Media Reverse
11-12-2019 10:30:00 | Door: Marianna Beets | hits: 6680 | Tags:

Vanaf 1 januari 2020 is Media Reverse verantwoordelijk voor de mediastrategie, mediaplanning en media-inkoop van telecomprovider Youfone. De voorgenomen samenwerking is tot stand gekomen na een heroriëntatie van Youfone. Youfone is een telecomprovider die gebruik maakt van het KPN-netwerk voor haar diensten. Naast sim-only abonnementen biedt Youfone ook een pakket met tv, internet en bellen. De groei in klanten en services vraagt van Youfone verdere professionalisering van de inzet van media. 

Valentijn Rensing, oprichter en CEO van Youfone: “Ik ben onder de indruk geraakt van de persoonlijke en transparante aanpak van Media Reverse. We willen beter onderbouwde en meer data-gedreven beslissingen nemen in campagnes en dat sluit naadloos aan op de filosofie van Media Reverse.”

Sjors Kroon, oprichter en CEO van Media Reverse: “Youfone is een fantastisch mooie aanvulling op ons klantenportfolio. De ambitie, het ondernemerschap en de professionele kijk op marketing en communicatie van Youfone maakt dat wij uitzien naar deze samenwerking.”

Media Reverse neemt Youfone over van Zuiver Media.

www.mediareverse.nl    
www.youfone.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie