Ziggo Go-app uitgebreid met Turkse zenders
18-07-2017 11:02:00 | Door: | hits: 2779 | Tags:

Ziggo voegt negen Turkse zenders toe aan de Ziggo Go-app. Zo kunnen klanten die geabonneerd zijn op het Turkse zenderpakket nu op twee manieren kijken: via de televisie en via de app op een tablet of smartphone in en om het huis.

De commerciële zenders ATV Avrupa, Euro Star, Show TV, TV 8 en TRT-1 zijn toegevoegd aan de app, net als TRT-Cocuk, een bekend kinderkanaal, en de muziekzender TRT-Musik. Euro Star verzorgt nieuws en verschillende sportactiviteiten en Euro D biedt entertainment, nieuws en series en is de best bekeken zender onder de Turkse bevolking in Europa. TV 8 is een entertainmentkanaal met programma's als The Voice of Turkije (O Ses Turkiya), Turkije Got Talent (Yetenek Sizsiniz) en Heel Turkije Bakt (Ütopya, Ver Firina). Show TV is bekend om z’n populaire Turkse series en Habertürk is een dagelijkse nieuwszender en biedt ook documentaires en educatie.

Sinds eind juni is het via Chromecast en AirPlay ook mogelijk om alle populaire series en films (uit het Movies & Series pakket) te streamen van een smartphone of tablet naar het televisiescherm. 

Voor een overzicht van de toegevoegde zenders op de Ziggo Go-app klik hier.

www.ziggo.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie