Ziggo organiseert F1-eBattle en GP-voorbeschouwing
23-08-2017 12:55:46 | Door: | hits: 4451 | Tags:

Het Ziggo eCircuit in Hoog Catharijne is de nieuwe ontmoetingsplek voor Formule 1-liefhebbers. Daar vindt 24 augustus een voorbeschouwing plaats van de Grand Prix Spa-Francorchamps (zondag 27 augustus), waar Max Verstappen in actie komt. 

Honderdduizenden Nederlanders zullen Verstappen de komende dagen ondersteunen bij zijn thuiswedstrijd op Spa–Francorchamps. Om Nederland alvast in de stemming te krijgen, opent Ziggo het eCircuit in Hoog Catharijne.

Op het Ziggo eCircuit kunnen bezoekers een officiële Red Bull F1-auto bekijken en zelf een rondje Spa rijden in een Playseat-simulator met Samsung-scherm en hun verrichtingen volgen. Oud-coureur Robert Doornbos en F1-socialwatcher Rob van Gameren presenteren donderdagavond deze show vanuit Hoog Catharijne. Het programma is live te volgen via de sociale media van Ziggo Sport F1. Gedurende de uitzending meten de beste racers hun krachten in een eBattle. 

Doornbos: "Alles staat die avond in het teken van een mogelijk overwinning van Max Verstappen. Deelnemers kunnen onder de hashtag #GPOranje laten zien dat ze geloven in een overwinning van Max. De twee tofste inzendingen sturen we door naar Max Verstappen zelf.”

www.ziggosport.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie