Zwitserleven lanceert platform Vrijetijd en gaat samenwerkingen aan met startups Withlocals en Petbnb
05-02-2018 12:20:00 | Door: | hits: 3803 | Tags:

Zwitserleven heeft in lijn met Het Zwitserleven Gevoel het reisplatform Zwitserleven Vrijetijd gelanceerd. Hiervoor gaat Zwitserleven samenwerkingen aan met verschillende startups, waarvan Withlocals en Petbnb de eerste zijn. Tegelijkertijd met het platform wordt ook de Zwitserleven Vrijetijd Reisverzekering geïntroduceerd.Met de Zwitserleven Vrijetijd Reisverzekering is bagage in totaal verzekerd tot 5000 euro per verzekerde per reis, met een maximum van 10.000 euro voor alle verzekerden samen per reis. De verzekering is een doorlopende reisverzekering en biedt een optimale dekking in alle werelddelen.  Daarnaast zijn ook de medische kosten tijdens een buitenlandse reis verzekerd, mocht men onverhoopt naar de dokter moeten vanwege een spoedeisende medische noodzaak. 

Het platform Vrijetijd biedt naast een uitgebreide reisverzekering ook extra's aan met de start-ups Withlocals en Petbnb. Withlocals biedt culinaire en culturele tours aan, waarbij een doorgewinterde local je host is. Samen met Zwitserleven is een aantal exclusieve tours ontwikkeld, die elke reis tot een extra bijzondere ervaring maken.
Petbnb brengt hondenbaasjes in contact met hondenoppassen in de buurt. Op het Vrijetijdplatform wordt een persoonlijke assistent aangeboden die in overleg de perfecte oppas selecteert uit het bestand van Petbnb.

Jeroen de Graaf, merk- en communicatiedirecteur van Zwitserleven: "Een van de kernwaarden van Zwitserleven is vrijheid. Vandaar de keuze voor een reisproduct. In de basis is het een uitgebreide reisverzekering, maar we willen onze klanten altijd iets extra's bieden. We hebben een platform gebouwd samen met partners om onze klanten een compleet gevoel van vrijheid te geven. In eerste instantie met de startups Withlocals en Petbnb, maar er zullen er snel meer volgen. Wij zijn er erg trots op dat door de lancering van het platform Zwitserleven Vrijetijd we nog meer mensen de beleving van het Zwitserleven Gevoel kunnen bieden."

www.zwitserleven.nl
www.withlocals.com
www.petbnb.nl


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie