Afscheid J.R. in Dallas op 29 juli bij Net5
24-07-2013 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3808 | Tags:

Op 29 juli wordt er in Dallas afscheid genomen van de beruchte J.R. Ewing. Larry Hagman vertolkte vanaf het begin van de serie in 1978 deze hoofdrol. In november 2012 overleed de geroemde acteur aan kanker op 81-jarige leeftijd. Hierdoor komt er ook een einde aan het bestaan van de grootste schurk uit Dallas. In aflevering 18 J.R.’s Masterpiece krijgt hij een waardig afscheid. Deze aflevering is op 29 juli om 21.25 uur te zien bij Net5.

 

Hagman had voor zijn, toch wel plotselinge, overlijden al een aantal afleveringen opgenomen voor het tweede seizoen van Dallas dat nu bij Net5 is te zien. De producers zijn na het vreselijke voorval direct begonnen met het schrijven van een degelijk afscheid. Ze hebben met de achttiende aflevering een eerbetoon willen geven aan de populaire acteur.

 

Aflevering 18: J.R.’s Masterpiece

Na een leven vol complotten en wraakacties, vindt J.R. Ewing de dood. De familieleden zijn geschokt als ze het vreselijke nieuws horen en moeten al hun problemen aan de kant zetten om samen het verlies te verwerken. Veel personages uit J.R.’s verleden sluiten hierbij aan. Maar dan duikt er bewijs op wat leidt tot een schokkende onthulling die alles verandert. Zelfs na zijn dood is niets wat het lijkt als het gaat om J.R. Ewing.

 

Dallas
De familie Ewing is een legendarische, welgestelde familie uit Texas bij wie de onderlinge strijd om macht, liefde en land de boventoon voert. De rivaliteit tussen broers J.R. (Larry Hagman) en Bobby Ewing (Patrick Duffy) is inmiddels overgenomen door hun zonen John Ross (Josh Henderson ) en Christopher (Jesse Metcalfe). Zij spelen het spel van misleiding nog veel harder dan hun vaders.

 

Dallas, aflevering 18: J.R.’s Masterpiece 29 juli om 21.25 uur bij Net5

 

www.net5.nl/dallas

www.net5.nl 

www.sbs6.nl

 

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie. Job postings gratis