Audax Publishing: Girlz!Radio succesvol
09-12-2013 16:57:47 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3579 | Tags:

 

Zes weken geleden lanceerde Girlz! als eerste en enige tijdschrift in Nederland haar eigen radiostation. Het is een enorm succes.

 

Girlz! Radio is een totaal nieuw digitaal radiostation dat in samenwerking met MyRadio is ontwikkeld en dat 24 uur per dag door iedereen gratis te beluisteren is. Met duizenden opstarts van het station in week 47 behoort Girlz!Radio inmiddels tot een van de best beluisterde stations van MyRadio.

 

Maaike Visser, hoofdredacteur Girlz!: "Inspirerend, leuk om te volgen en lekker meetbaar: het enthousiasme waarmee Girlz!Radio wordt ontvangen is typisch voor de lezeressen van Girlz!"

 

De 5000 luisteraars per week ziet Maaike Visser als een mooie start. “Gezien de grote aantallen actieve volgers op Twitter en Facebook (ruim 7000 respectievelijk 12.500) verwacht ik voor het radiostation nog een sterke groei”.

 

Dit onderschrijft ook Ernst-Jan Koole, accountmanager cross media bij SkyRadio Group: “Dit resultaat terwijl we nog maar net zijn begonnen? Het succes van dit station kan alleen maar groter worden.”

 

Girlz! is een uitgave van Audax Publishing. Audax Publishing is onderdeel van het familiebedrijf Audax en is uitgever van de titels: Vriendin, Weekend, Royalty, Girlz!, CosmoGIRL! en Santé.

 

Girlz!Radio is te beluisteren via www.girlz.nl of via www.myradio.nl

 

www.audax.nl    

 

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie