Auke Meijer nieuwe CFO/COO the valley
25-11-2013 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4862 | Tags:

Met ingang van 1 december begint Auke Meijer als nieuwe CFO/COO bij the valley. Hij neemt hiermee het stokje over van Vincent Gravesteyn, huidige CFO/COO en founder van the valley. Auke Meijer was hiervoor werkzaam als CFO/COO bij Aegis Media, voor Isobar, iProspect en AMNET.

 

“Met Auke Meijer heeft the valley een uitstekende vervanger voor mij gevonden als CFO/COO. Met zijn 16 jaar relevante bureau ervaring bij o.a. de Aegis groep, zal Auke snel en slagvaardig mijn positie kunnen innemen en waarde gaan toevoegen aan the valley”, aldus Vincent Gravesteyn.

 

Vincent Gravesteyn verlaat the valley na ruim 11 jaar leiding te hebben gegeven aan de bureaugroep. Hij blijft werkzaam tot 31 december, waarna hij als grootaandeelhouder en als adviseur van de directie betrokken blijft. Gravesteyn over deze stap: “Na 11 jaar the valley geleid te hebben, ging mijn ondernemersbloed weer stromen en wilde ik ook weer een nieuwe uitdagende stap zetten, die aansluit op mijn persoonlijke ambitie en groei. Ik ben in hart en nieren een ondernemer en dat ondernemerschap ga ik nu weer met beide handen aanpakken. Ik heb een hele mooie uitdaging gevonden die zeer goed bij mij past en die uitstekend aansluit op mijn reeds opgedane ervaring in de internet industrie, waar ik al veel jaren met zoveel plezier heb gewerkt.”

 

Philip Kok (CEO): “het gaat goed met the valley. We hebben ruim anderhalf jaar geleden het plan gemaakt voor een transformatie van the valley, waarbij het doel was om ons maximaal ‘future proof’ te maken. Alleen op die manier kunnen we de hoge kwaliteit aan onze klanten blijven leveren. We hebben straks een sterke directie en dito management team en met dit deels nieuwe team kunnen we doorgroeien naar the next level. Auke is daarbij goud waard met zijn enorme bureau ervaring op hoog niveau. Als mens past hij daarnaast perfect in onze warme cultuur.”

 

Over the valley

Bureaugroep the valley is gespecialiseerd in cross channel marketing communicatie en bestaat uit internetbureau the people’s valley, eCRM bureau Veritate, reclamebureau Pickle Factory en mobtzu, specialist in mobile experiences. De gemeenschappelijke bureaufilosofie ‘one is a crowd’ is een belangrijk fundament onder de groep. Inmiddels telt the valley ruim 70 professionals. De leiding van de groep is in handen van CEO Philip Kok. De wortels van de bureaugroep gaan terug tot 1995. the valley behoort daarmee tot één van de eerste online bedrijven in Nederland.

 

http://thevalley.nl 

 

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie