AutoTrack lanceert app
15-12-2013 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3847 | Tags:

AutoTrack is vanaf vandaag ook toegankelijk via een app voor Apple en Android smartphones. De missie van AutoTrack is duidelijk, namelijk de consument een betrouwbaar platform bieden zodat hij zorgeloos kan zoeken naar een andere auto. Met de realisatie van de AutoTrack-app is deze missie weer een stap dichterbij.

 

Flexibiliteit en gebruiksvriendelijk

Om de behoefte van gebruikers tegemoet te komen en voldoende flexibiliteit te bieden heeft AutoTrack zich gebogen over een solide mobiele oplossing. De eerste stap in deze mobiele propositie was een nieuwe en gebruiksvriendelijke versie van de mobiele website, die voldoet aan de behoefte van informatievoorziening. Na de introductie hiervan, in maart 2013, lanceert AutoTrack nu een app voor zowel Apple en Android gebruikers.

 

Sander den Heijer, projectmanager bij AutoTrack: ‘De gebruiksvriendelijkheid van de mobiele website van AutoTrack is nog verder doorgevoerd bij de ontwikkeling van de app. Daarnaast biedt de AutoTrack-app de gebruiker nog meer functionaliteiten zoals het plaatsen van advertenties, een zoekservice en een favorieten-optie. Zeker nu particulieren sinds halverwege september ook gratis kunnen adverteren op AutoTrack.nl, vervult de app een belangrijke rol in onze dienstverlening naar deze groep gebruikers.’

 

AutoTrack, de zorgvuldige autosite

AutoTrack is ontstaan in 2000 uit de vraag naar een onafhankelijk Nederlands advertentieplatform voor tweedehands auto's. Sinds 2004 biedt de site naast occasions ook een uitgebreid assortiment aan nieuwe auto's. AutoTrack.nl controleert structureel alle auto-advertenties voorafgaand aan de publicatie op haar site. Dat betekent dat alle objectieve informatie in de advertenties wordt gecheckt en waar nodig aangepast of verwijderd.

 

Den Heijer: ‘Bezoekers van AutoTrack.nl weten al een tijdje dat wij een strikt kwaliteitsbeleid hanteren om een betrouwbaar advertentieplatform te creëren. Slecht 40% van de aangeboden auto’s komt daadwerkelijk op AutoTrack.nl te staan. Door het strikte kwaliteitsbeleid wordt de kans op negatieve verrassingen geminimaliseerd. Met de AutoTrack-app  is het zorgeloos kopen van een auto letterlijk binnen handbereik.’

 

Over AutoTrack

AutoTrack is hét online advertentieplatform voor de aan- en verkoop van gebruikte en nieuwe auto’s. AutoTrack fungeert als complete, betrouwbare en gebruiksvriendelijke site voor consumenten bij het kopen van een auto. De site biedt transparantie in vergelijkbaarheid van het complete actuele aanbod en valideert dit door consumenten optimaal te informeren en te adviseren. Voor autobedrijven maar ook voor particuliere adverteerders biedt AutoTrack een compleet advertentieplatform met kwalitatief het beste aanbod en de best renderende leads. AutoTrack werkt transparant en biedt een eerlijk concurrentieveld bij het adverteren met auto’s. AutoTrack is onderdeel van de Persgroep Automotive.

 

www.autotrack.nl

 

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie