BeyenMeyer leidt herlancering Beter Bed
20-12-2013 09:52:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4339 | Tags:

 

Beter Bed wordt door haar klanten al 30 jaar buitengewoon hoog gewaardeerd. De uitstraling van de winkel, de prijs-kwaliteitverhouding, de kennis van de verkopers, de garanties, de bezorging en de after-sales services scoren stuk voor stuk hoog.

 

Niet-klanten blijken hier veel minder van op de hoogte. Bij deze groep werkt ook de huidige uitstraling en communicatie minder goed. Het is daarom tijd Beter Bed kwalitatiever en aantrekkelijker te positioneren zónder ook maar enigszins te willen tornen aan de belangrijke geruststelling dat Beter Bed de beste prijs biedt voor goede kwaliteit.

 

Het nieuwe logo van Beter Bed is daarom moderner en vriendelijker, maar blijft onder meer door het gebruik van dezelfde kleuren herkenbaar. Het neemt geen grote afstand van het vertrouwde, oude logo. Ook de Beter Bed-winkels worden buiten en binnen opgefrist.

 

 

In de nieuwe communicatie richting de consument speelt de inkoper van Beter Bed (we noemen hem Bert) de hoofdrol. Omdat Beter Bed met meer dan 1.000 winkels in Europa onder andere marktleider is in Nederland en Duitsland is onze inkoper dus ook de GROOTSTE inkoper, die daardoor hele grote kortingen kan bedingen bij de bedden- en matrassenfabrikanten. Die gedachte is ook letterlijk opgepakt en doorgevoerd in de communicatie zoals u onder andere kunt zien op de fotoen de commercials (zie onderstaande links).

 

De "GROOTSTE inkoper" speelt in de Benelux vanaf 23 december op televisie, op de radio, op het internet, thuis in de brievenbus, in de krant én in de winkel een hoofdrol. Zijn motto en slogan is:"Dat is het grote voordeel van de grootste inkoper"!

 

Bureau: BeyenMeyer / Strategie: Peter Hoitinga / Logo/Identity: Rob Severein (iamartdirector.com) / Copy: Henk Oortwijn / Art: Yvo De Lange / Creative Director: Lodewijk van der Peet / Account: Els Franssen / Vormgeving: Marco Wempe / Regie: Wim van der Aar (Hazazah) / Geluid/muziek: MacLoud / Verantwoordelijk bij Beter Bed: Ton Anbeek, Noortje Haegens, Ilse Schimmel

 

www.beterbed.nl

www.beyenmeyer.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie