Bindinc. ontwikkelt magazine voor de Zonnebloem
03-04-2014 15:40:44 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3141 | Tags:

 

Bindinc. Custom Media heeft voor de Zonnebloem het nieuwe magazine Beleef! ontwikkeld. De aangescherpte visie en merkstrategie van de Zonnebloem zijn het vertrekpunt geweest voor het nieuwe magazine dat mensen met een lichamelijke beperking wil bereiken.

 

In het nieuwe tijdschrift Beleef! staan inspirerende en persoonlijke verhalen, handige tips over toegankelijke uitjes en vakanties, nieuws en gadgets voor mensen met een fysieke beperking. Het straalt warmte uit en zorgt voor binding met de lezer. Het magazine vertaalt de nieuwe strategie en identiteit van de Zonnebloem naar een magazineformule. Beleef! heeft een eigentijdse, actieve uitstraling, biedt verdieping en gaat in dialoog met de (potentiële) deelnemers van de Zonnebloem.

 

Arno Saladin, hoofd Marketing & Communicatie bij de Zonnebloem:"We hebben voor Bindinc. gekozen vanwege de kennis en ervaring met Custom Media, het inlevingsvermogen in de doelgroep en het grote lezersbereik."

 

Bindinc. ontwikkelde de redactionele formule en het vormconcept voor het nieuwe magazine en verzorgt de redactionele productie. Beleef! verschijnt 4x per jaar in een oplage van 80.000 exemplaren.

 

Over Bindinc.

Bindinc. is het allround custom mediabedrijf dat met kwalitatieve uitgeefproducten en -diensten verenigingen, omroepen en organisaties verbindt met hun achterban (leden, donateurs, vrijwilligers, belanghebbenden). Tevens adviseert het bedrijf over de inzet van relatiemedia en vertaalt communicatiedoelstellingen naar creatieve en effectieve redactionele- en digitale concepten. De klanten van Bindinc. zijn de omroepen AVRO, KRO, NCRV, VARA, EO maar ook organisaties zoals CliniClowns, de Nierstichting, Edukans, PCOB en Schildklier Organisaties Nederland.

 

Over de Zonnebloem

Bij de Zonnebloem draait het om mensen met een lichamelijke beperking. Al 65 jaar. We doen er alles aan om hen volop van het leven te laten genieten. Daarom denken we altijd in oplossingen. Er kan zoveel meer dan je denkt.

 

www.bindinc.nl  

www.zonnebloem.nl