BN’ers naar Afrika voor SBS6 programma Jungle Vips
23-08-2013 11:59:26 | Door: Nico Scherphuis | hits: 7853 | Tags:

 

Dit najaar is bij SBS6 te zien hoe negen BN’ers drie weken lang leven bij een inheemse stam in Afrika. Onder anderen Christina Curry, Dick Jol, Irene van der Laar en Johannes Rypma durfden het aan om voor het nieuwe programma Jungle Vips het binnenland van Namibië in te gaan en al hun luxe en principes achter zich te laten. De ontmoeting tussen de BN’ers en de leden van de stam levert bijzondere en opmerkelijke televisiemomenten op. Eind oktober kunnen we zien hoe de ‘Vips’ zich staande houden met ongewone Afrikaanse rituelen en merkwaardige eetgewoontes bij de eeuwenoude stam. Jungle Vips is dit najaar elke zaterdagavond te zien bij SBS6.

 

Naast Curry, Jol, Van Der Laan en Rypma zijn ook Dave Roelvink, Mariska van Kolck, Semmy Schilt, Sylvia Geersen en Janice afgereisd naar Afrika om te ervaren hoe het leven in de rimboe er aan toe gaat. Door de enorme taalbarrière ontstaat er verwarring over het aantal vrouwen dat Dick heeft. De stam denkt namelijk dat hij een relatie heeft met álle aanwezige vrouwelijke BN’ers.

 

Op dit moment zijn de opnames van Jungle Vips in volle gang. De negen stoere ‘Vips’ blijven nog heel de maand augustus bij de inheemse stam te gast. Dit najaar zijn hun belevenissen wekelijks te volgen bij SBS6. Jungle Vips wordt geproduceerd door Eyeworks.

 

Jungle Vips
Dit najaar elke zaterdagavond bij SBS6

www.sbs6.nl/junglevips

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie