BNR Brasil met Humberto Tan
22-05-2014 16:24:29 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3430 | Tags:

 

BNR Nieuwsradio is erbij in Brazilië. Tijdens het WK voetbal is BNR Brasil met Humberto Tan op werkdagen te beluisteren van 16:00 tot 16:30 uur. Het programma behandelt zowel de sportieve als de zakelijke, maatschappelijke en politieke kant van het WK.

 

De presentatie is in handen van Humberto Tan, de vaste presentator van het programma BNR Sportzaken. Bob van Oosterhout, directeur van sportmarketingbureau Triple Double, is zijn co-host. De eerste uitzending is op 11 juni.

 

Humberto Tan kijkt er naar uit om het programma te maken: “Brazilië is voetbal. Brazilië is een economische Jaguar. Brazilië past tijdens het WK dus ideaal bij BNR Nieuwradio. Super om het WK in het land van de carioca's, caipirinha's en Capibara's van dichtbij te voelen en proeven!”

 

Hoofdredacteur Sjors Fröhlich vindt het geweldig dat BNR Nieuwsradio een dagelijkse WK-show met Humberto vanuit Brazilië gaat maken. “Humberto brengt sport, maatschappij, economie en politiek bij elkaar. Zo hoeft ook de BNR-luisteraar niets te missen van het WK Voetbal. We zorgen ervoor dat je optimaal wordt geïnformeerd en net even iets meer hoort dan ergens anders.”

 

Bob van Oosterhout: “Een dagelijkse update vanuit Brazilië is natuurlijk fantastisch. Goed dat BNR Nieuwsradio haar nek uitsteekt en de zakelijke invalshoek onderstreept. Een WK voetbal is in combinatie met alle commerciële en financiële achtergronden éxtra boeiend!”

 

Aanvankelijk verblijft BNR Nieuwsradio in Salvador, de eerste speelstad van Oranje. Vanaf maandag 16 juni komen alle uitzendingen vanuit Rio de Janeiro. Het programma blijft in de lucht zolang Oranje nog in het toernooi zit.

 

Over BNR Nieuwsradio

BNR Nieuwsradio bestaat sinds 1998 en is de enige radiozender in Nederland waar ambitieuze en ondernemende mensen 24 uur per dag op de hoogte worden gehouden van relevant nieuws. BNR Nieuwsradio brengt nieuws met inhoud, opgewekt van toon, met spraakmakende presentatoren en altijd up-to-date. BNR Nieuwsradio is onderdeel van FD Mediagroep.

FD Mediagroep is met de nieuwsmerken Het Financieele Dagblad, BNR Nieuwsradio, Fondsnieuws, RedactiePartners en Company.info de meest vooraanstaande nieuws en informatiedienstverlener voor ondernemend Nederland.

 

www.bnr.nl

www.fdmg.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie