Boom Juridische uitgevers lanceert all you can read service
10-12-2013 14:01:51 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3328 | Tags:

Boom Juridische uitgevers (BJu) lanceert een vernieuwend online concept voor tablets: tablr legal. Een toegankelijke tabletsite met ruim 12.000 digitale tijdschriftartikelen en 200 boeken van BJu. De gebruiker bepaalt zelf welke publicaties hij leest en raadpleegt, voor een vast en laag bedrag. Anytime, anywhere.

 

Ook offline beschikbaar
In tablr legal kunnen publicaties ook worden klaargezet om later zonder wifi-verbinding te raadplegen. Zo heeft de gebruiker de juridische literatuur van BJu altijd en overal bij de hand.

 

Vaste lage prijs
Tot 1 januari 2014 is tablr legal gratis te gebruiken. Vanaf 1 januari 2014 zal de service Euro 15,- per maand gaan kosten. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Voor een vaste lage prijs kan de gebruiker altijd bij de nieuwste tijdschriftartikelen en publicaties, want tablr legal wordt continu geüpdatet met nieuwe content.

 

Directeur mr. Wirt Soetenhorst: ' tablr legal is de eerste juridische spotify voor boeken en tijdschriftartikelen. Je moet ondernemen en meegaan met de bewegingen in de juridische markt. En die markt is - net als wij - sterk in beweging. Wij zorgen voor antwoorden op vragen die nu worden gesteld. En voorzien in flexibele content die op maat is geprijsd'.

 

De lancering van tablr legal is de tweede in een reeks van vernieuwende diensten en producten die BJu de komende maanden zal lanceren. In oktober lanceerde BJu al pay per article voor al haar tijdschriften. 

 

www.bju.nl/juridisch/home
 
www.tablrlegal.nl/video
 
www.tablrlegal.nl

 

Dit persbericht is gedistribueerd door ANP Pers Support

 

                                                                                                   Home

 

www.perssupport.nl/apssite/permalink/80010