Ondernemend Nederland: Brandwijk Kerstpakketten en Promo.nl op RTL 7
24-12-2013 14:13:21 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3044 | Tags:

Op 29 december 13.45 uur zijn Brandwijk Kerstpakketten en Promo.nl te zien in het RTL 7 business programma van Ondernemend Nederland. Hans Biesheuvel was afgelopen week te gast in de Wereld van Brandwijk en sprak met directeur Dick Brandwijk over zijn ondernemerspassie.

 

Ondernemend Nederland neemt de kijker wekelijks mee in de wereld achter verschillende bedrijven. Voor de programmarubriek Ondernemen met Passie! selecteerde presentator Hans Biesheuvel vijftien Nederlandse ondernemingen. Zondag toont het programma beelden van de Wereld van Brandwijk en vertelt Brandwijk over zijn drijfveren en passie.

 

In het gesprek met Biesheuvel benadrukt Brandwijk o.a. de waarde van het kerstpakket in tijden van crisis: "Werknemers weten echt wel dat de handjes op de vloer het geld verdienen. En als je dan het hele jaar structureel op kosten moet snijden dan is dat schouderklopje aan het einde van het jaar natuurlijk hartstikke belangrijk".

 

Bij zijn bezoek aan Brandwijk werd Biesheuvel welkom geheten door burgemeester Albert van den Bosch van Zaltbommel. Hij benadrukte in algemene zin de importantie van het bedrijfsleven in zijn gemeente en die van Brandwijk in het bijzonder: "Als je geen bedrijfsleven hebt en er geen ondernemers naar Zaltbommel komen kun je ook geen nieuwe huizen, scholen of een theater bouwen".

 

Dick Brandwijk markeert in het gesprek zijn passie voor duurzaamheid. De leverancier van kerstpakketten, relatiegeschenken en promotieartikelen is koploper op dit terrein en bezit als enige in zijn branche een unieke combinatie certificeringen. "Mensen waren nog wel eens sceptisch over al die inspanningen. Maar ons MVO-beleid heeft mooie dingen opgeleverd zoals een contract met de TBI-Holdings waartoe prachtige ondernemingen als JP van Eesteren, Koopmans Bouw, Fri-Jado en Ingenieursbureau Wolter en Dros behoren".

 

Het programma Ondernemen met passie! op 29 december te zien om 13.45 uur op RTL 7

 

www.brandwijk.nl

www.promo.nl

www.rtl.nl  

 

Dit persbericht is gedistribueerd door ANP Pers Support

 

                                                                                                    Home

 

www.perssupport.nl/apssite/permalink/80367