[Campagne] Bol.com roept baasjes op hun huisdier Bolpunt te noemen
13-09-2013 15:12:54 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3929 | Tags:

Als het aan bol.com ligt, klinkt het binnenkort zo op menig hondenuitlaatveldje en in de buurt van ontelbare kattenbakken. Baasjes die hun huisdier Bolpunt noemen en hiervan een video delen met bol.com, waar sinds enkele maanden ook alles voor huisdieren te koop is, maken kans op 100 kilo voer.


 

Met de ludieke actie verwacht de winkel in korte tijd letterlijk ‘schreeuwend veel bekendheid’ voor de dierenspeciaalzaak te krijgen op plekken waar veel baasjes komen. Bol.com beperkt zich niet tot honden in deze actie. Ook video’s van katten, knaagdieren, paarden en zelfs goudvissen zijn welkom. In een voorbeeldvideo doet de winkel zelf alvast een duit in het zakje. De actie loopt tot en met Dierendag (4 oktober). Baasjes die kans willen maken op 100 kilo voer vinden meer informatie op weblog.bol.com.

 

Dierenspeciaalzaak

In de dierenspeciaalzaak van bol.com is alles te vinden voor honden, katten, vissen, knaagdieren, vogels en zelfs reptielen en paarden. Het assortiment met vele duizenden artikelen bestaat onder meer uit hondenriemen, kattenbakken, aquaria, konijnenvoer, vogelspeelgoed en paardenborstels. Voor een groot deel van het assortiment geldt: vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis.

 

Bol.com is al sinds de opening in 1999 één van de populairste winkels van Nederland. Dankzij een breed assortiment, uitstekende service en winkelgemak kan bol.com rekenen op het vertrouwen van ruim 4 miljoen klanten in Nederland en België. Met een assortiment van zo’n 7 miljoen artikelen vinden al deze klanten steeds weer wat zij zoeken. Dat klanten de winkel waarderen blijkt wel uit de vele prijzen die bol.com gewonnen heeft, waaronder talrijke Thuiswinkel Awards.


 
Bij bol.com vinden klanten het grootste assortiment in bomvolle speciaalzaken met boeken & ebooks in het Nederlands en andere talen, muziek, dvd’s, Blu-ray’s, games, laptops, software, pc-accessoires, elektronica, mobiele telefonie, huishoudelijke artikelen, speelgoed, babyartikelen, koken & tafelen, mooi & gezond, alles voor huisdieren, tuin & klussen, woonartikelen en een fotoservice. Bol.com is onderdeel van Ahold.

 

weblog.bol.com

www.bol.com

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie