Carolien Hoogerwaard en Carroll Florentinus naar MCS PR
02-07-2014 13:51:56 | Door: Nico Scherphuis | hits: 5549 | Tags:

MCS PR heeft zijn team versterkt met de senior PR-consultants Carolien Hoogerwaard en Carroll Florentinus. Met Carolien en Carroll heeft MCS zeer ervaren en gedreven PR-professionals in huis gehaald met diepgaande kennis van PR, met name voor technologiebedrijven. MCS richt zich met zijn communicatiediensten vooral op ondernemingen in de technologiesector, zowel in business-to-business als business-to-consumer markten.

 

Carolien neemt bijna tien jaar ervaring mee op het gebied van PR. Bij MCS is zij verantwoordelijk voor het proactief opbouwen, uitbouwen en onderhouden van de relatie met zowel klant als relevante stakeholders. Zij adviseert klanten op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau, met een focus op het ontwikkelen van PR- en social mediastrategieën en geïntegreerde PR-campagnes. Carolien was voor haar komst naar MCS werkzaam bij Text100 Global Communications, waar zij als Senior Account Manager de leiding had van het B2B-team.   

 

Carroll Florentinus heeft bijna dertig jaar ervaring met communicatie binnen de ICT-branche. Zij was onder andere Public Relations en events manager van Microsoft en Press & PR Manager van Amsterdam RAI. Voor haar komst naar MCS was zij jarenlang zelfstandig PR-consultant. Vanuit de organisatiedoelstellingen en -ambities en de marketing- en communicatiedoelstellingen ondersteunt zij klanten, waaronder SCC Services, bij het planmatig ontwerpen van een strategische en tactische aanpak van public relations en met de praktische uitvoering daarvan.

 

"In de PR-wereld hebben we niet alleen te maken met de veranderende wensen van opdrachtgevers, maar ook met een mediawereld die voortdurend nieuwe mogelijkheden biedt. We zijn er van overtuigd met Carolien en Carroll de juiste consultants te hebben gevonden om onze klanten te helpen alle mogelijkheden te benutten die deze turbulente wereld op communicatiegebied te bieden heeft," zegt Perlita Fränkel, managing partner van MCS PR.

 

Over MCS PR

MCS PR is een onafhankelijk full-service PR-bureau. De dienstverlening van MCS PR richt zich vooral op bedrijven in de sector informatie- en communicatietechnologie. Tot de opdrachtgevers behoren zowel grote - al dan niet beursgenoteerde - organisaties, als middelgrote ondernemingen en kleine bedrijven, waaronder Akamai Technologies, Cegeka, Comstor, DearBytes, Easynet, Hitachi Data Systems, Intel, McAfee, Synology en TP Vision. Via het samenwerkingsverband Check Twice - met Quadrant Communications - is MCS ook actief in België. Opdrachtgevers van Check Twice zijn onder meer Cisco en Nuance Communications. 

 

 

www.mcspr.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie