CheckZis lanceert ShareZis en deelt 50% van haar omzet
26-09-2013 12:37:07 | Door: Nico Scherphuis | hits: 2865 | Tags:

CheckZis lanceert vandaag ShareZis: een programma waarbij tekstschrijvers, bloggers en fotografen meedelen in 50% van de advertentieomzet.

 

CheckZis   is een website die gebruikers helpt met praktische lijsten. Een bedrijfsplan maken, een huis kopen, een naam kiezen voor je baby, het zijn allemaal voorbeelden van problemen die CheckZis helpt aan te pakken.

 

De lijsten op CheckZis bestaan uit punten die Checkpoints worden genoemd. Wanneer een deelnemer aan ShareZis een checkpoint bijdraagt wordt dit beoordeeld door de redactie van CheckZis. De redactie kan vervolgens 1 of 2 aandelen, shares, aan de deelnemer toekennen. Op basis van de verhoudingen in deze shares deelt CheckZis 50% van haar omzet met de deelnemer.

 

Oprichter Dennis Saaltink: “Je kunt het ShareZis programma zien als een vorm van crowdfunding. Alleen investeert een deelnemer bij ons niet met geld, maar met inhoud. Zo groeit onze site en genereren we meer omzet. Die omzet delen we vervolgens weer met onze deelnemers.”

 

ShareZis is gericht op zowel professionele tekstschrijvers en fotografen als ambitieuze bloggers. Op dit moment hebben zich al ruim 20 creatieven voor ShareZis aangemeld.

 

www.sharezis.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie