Classic FM: Klassiek in het Amstel met Iris Hond
30-09-2013 11:21:24 | Door: Nico Scherphuis | hits: 8179 | Tags:

Eén van de meest populaire klassieke pianistes van dit moment, een bijzondere locatie en een selecte groep luisteraars: dé ingrediënten voor de actie Klassiek in het Amstel, die vandaag op Classic FM van start is gegaan.

 

Klassiek pianiste Iris Hond geeft, speciaal voor een selecte groep Classic FM luisteraars, een exclusief optreden in InterContinental Amstel Amsterdam. Het optreden vindt plaats in de prachtige Lounge van het Amstel Hotel. Klassiek in het Amstel is een primeur voor Iris, het is namelijk de eerste keer dat er een concert van haar in het beroemde hotel aan de Amstel wordt gehouden.

 

Vanaf vandaag tot en met 11 oktober maken luisteraars van Classic FM door middel van het sms’en van een codewoord dagelijks kans op de exclusieve tickets voor dit concert dat omlijst wordt met drankjes en hapjes uit de keuken van het Amstel Hotel. Luister naar Classic FM voor het codewoord van de dag.

 

Het bijzondere optreden met Iris Hond in het Amstel Hotel vindt plaats op 24 oktober.

 

Classic FM
Classic FM is het populairste klassieke radiostation van Nederland, met 24 uur per dag klassiek voor iedereen. Bij Classic FM hoor je elke dag non-stop de beste, mooiste en populairste klassieke hits. Classic FM is overal in Nederland te ontvangen via DAB+, de kabel en internet via www.classicfm.nl.

 

www.classicfm.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie