Conrad.nl introduceert geavanceerde Full HD actiecamera
08-01-2014 14:11:07 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3492 | Tags:

Het nieuwe jaar markeert de geboorte van een unieke Social Cam actiecamera, speciaal ontworpen om de meest extreme momenten van het leven en de meest gedenkwaardige avonturen vast te leggen. De Socam UltiMate Full HD action cam is exclusief ontwikkeld door Conrad, Europa's grootste webwinkel op het gebied van elektronica en techniek.

 

De Socam UltiMate is ontworpen en ontwikkeld met extreme sportbeoefenaars in het achterhoofd en is bedoeld om creatieve geesten te inspireren. Het eindresultaat is verbluffend en zo geavanceerd dat de Socam UltiMate huidige bekende merken ver achter zich laat.

 

Het meest unieke kenmerk van de Socam Ultimate Full HD action cam is de 330° draaibare lens, waarmee men alle vrijheid heeft om het beeld te draaien en de UltiMate waar dan ook op te monteren. De UltiMate is de allereerste actiecamera op de markt met een 330° draaibare lens. Geen actie of extreem moment gaat de UltiMate te ver. Met de Socam UltiMate is het schieten, tonen en delen van elk avontuur.

Technische specificatie:

www.conr.nl/socam 

 

Over Conrad.nl
Conrad Electronic Benelux (Conrad.nl) is een dochter van Conrad Electronic  Duitsland en is gevestigd in Oldenzaal. Conrad is met een assortiment van meer dan 300.000 artikelen Europa's grootste webwinkel in elektronica en techniek. De deskundige medewerkers en de ervaren technische dienst zetten zich dagelijks in om de verwachting van klanten te overtreffen. Alles draait namelijk om de tevredenheid van de klant. Niet voor niets geeft men Conrad gemiddeld een 8,2 als beoordeling (Net Promotor Score).  

 

www.conrad.nl

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie