CosmoGIRL! bestaat 10 jaar
27-09-2013 11:38:34 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4331 | Tags:

 

2003: CosmoGIRL! kwam naar Nederland en sindsdien is deze titel niet meer weg te denken uit het Nederlandse tijdschriftenlandschap. Deze maand viert de grootste meidenglossy van Nederland haar 10-jarig jubileum met een supersprankelend anniversary issue.

 

Dat de meidenglossy ook internationale allure heeft, blijkt uit de persoonlijke felicitaties van Ciara, Alex Pettyfer, Tom Odell en Maria Mena. Bovendien stuurden Mainstreet, B-Brave Kensington en Gaite Jansen hun congrats!

 

Last but not least: boyband The Wanted zong speciaal voor CosmoGIRL! Happy Birthday! Check www.cosmogirl.nl/the-wanted.

 


Naast het tijdschrift lanceerde CosmoGIRL! deze zomer ook de Lookbook-app, een interactieve app waarmee lezeressen eigen foto’s kunnen delen en die nu al
razenpopulair is!

 

Het succes van het merk CosmoGIRL! is terug te zien in de onlangs gepubliceerde bereikscijfers. Het gemiddeld bereik steeg ten opzichte van de vorige meetperiode van het NOM met 4% naar 214.000 personen in de leeftijd 13+.

 

Audax Publishing is onderdeel van het familiebedrijf Audax en is uitgever van de titels: Vriendin, Weekend, Royalty, Glossy, Girlz!, CosmoGIRL! en Santé.

 

www.cosmogirl.nl 

www.publishing.audax.nl

 

 

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie