Crowdynews wint tweede Bully Award
10-10-2013 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3971 | Tags:

White Bull Summits maakte gisteravond bekend dat het Groningse Social Media bedrijf Crowdynews zijn tweede Bully Award heeft gewonnen. In totaal werd een zestigtal Europese bedrijven voor drie categorieën geselecteerd, uit honderden genomineerde Europese TMT (Technologie, Media, en Telecommunicatie) bedrijven. 

 

"De finalisten van dit jaar werden geselecteerd op basis van uitmuntendheid in innovatie, groeipotentie en het potentieel om de veranderingen en uitdagingen die inherent zijn aan de TMT-sector te weerstaan," zegt Farley Duvall, oprichter en CEO van de White Bull Summits. "De kandidaten waren ongelooflijk sterk dit jaar. Een duidelijke indicatie van de rijkdom aan innovatie die Europa voortbrengt."

 

"We zijn op zoek naar het sluwe beest in het hart van elk bedrijf, en hebben de finalisten ook dit jaar weer zorgvuldig geselecteerd op basis van business-propositie, marktstrategie, technologische oplossingen, en inzicht in de behoeften van de klant, " voegt Duvall toe. White Bull Summits hield een streng drie maanden durend selectieproces om tot de lijst van Bully Awards finalisten 2013 te komen.

 

"We zijn ontzettend vereerd met het voor de tweede keer winnen van de Bully Award, en dat we blijvend erkend worden als een van de leidende TMT bedrijven in Europa." zegt Jeroen Zanen, mede-oprichter en CCO van Crowdynews. "Voor ons is het erg inspirerend om deze erkenning te ontvangen van een internationale jury met zo'n enorme statuur."

 

Over Crowdynews
Crowdynews is een tech startup uit Groningen die gespecialiseerd is in socialemedia-integratie. Crowdynews levert widgets waarin tweets passeren die waarde toevoegen aan de content van een site. In overleg met uitgevers worden door Crowdynews de onderwerpen met specifieke zoekwoorden getraceerd. Daar blijft het niet bij, Crowdynews levert ook hele socialemedia-pagina's gevuld met relevante content vanuit Twitter, YouTube, Instagram, Flickr, RSS-feeds, etc. Op deze manier combineren ze de redactionele content met content van sociale media. Het doel en streven van elke online publisher ligt nog altijd in het brengen van breaking news op het moment dat het gebeurt. Crowdynews maakt dat mogelijk. Crowdynews is niet als andere socialemedia-streams die o.a. tweets zoeken op basis van willekeurige zoekwoorden. De techniek gaat verder dan dat. De algoritmes selecteren de meest relevante content van sociale media. Het idee hierachter is dat er niet zomaar content verzameld wordt, maar juist op een manier die bruikbaar is voor vele disciplines.

 

www.crowdynews.com

http://whitebull.com/latest/meet-our-2013-bully-award-finalists

 

Dit persbericht is gedistribueerd door ANP Pers Support

 

                                                                                                Home

 

 

www.perssupport.nl/apssite/permalink/78301