DearBytes kiest MCS PR als bureau
17-09-2013 11:51:11 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3626 | Tags:

DearBytes, partner in IT-beveiliging, heeft met ingang van 1 september zijn pr-activiteiten voor Nederland ondergebracht bij MCS PR in Hoofddorp. MCS PR richt zich met zijn pr-diensten op ondernemingen in de technologiesector, zowel in business-to-business als business-to-consumer markten.

 

DearBytes helpt grote en kleine organisaties om zelf de regie te voeren over de beveiliging van hun IT-systemen en hun waardevolle informatie. Het bedrijf streeft ernaar om de beveiliging van informatie, systemen en apparaten naar een hoger plan te tillen, op basis van risicoanalyses, deskundig advies en een bewezen aanpak. DearBytes is gespecialiseerd in de oplossingen van McAfee en bestaat inmiddels ruim 12 jaar. Het bedrijf heeft op dit moment meer dan 1.200 klanten in heel Nederland, waaronder GGZ Noord-Holland Noord, Ziekenhuis Rijnstate, Gemeente Hillegom, Trimbos Instituut, Provincie Noord-Brabant, alsmede accountantskantoren, banken, IT-dienstverleners en MKB-bedrijven.

 

“Met MCS hebben wij een deskundig PR-bureau in de arm genomen met een schat aan ervaring in de ICT-markt en een uitstekende reputatie. We kijken er naar uit om samen met MCS onze doelgroepen helder en effectief te informeren over de visie en aanpak van DearBytes”, zegt Erik Remmelzwaal, CEO van DearBytes. “Onze belangrijkste boodschap is dat risicobeheer en IT-beveiliging primair onderwerpen zijn voor het management. Samen met MCS PR willen we deze en andere thema’s uitdragen en de discussie aangaan over vraagstukken op het gebied van IT-security.”

 

www.mcspr.nl 

www.dearbytes.com/nl

 

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie