delicious. opent shop-in-shop in warenhuis Hudson’s Bay
14-06-2017 22:12:00 | Door: | hits: 3469 | Tags:

Het delicious. assortiment is online al verkrijgbaar en straks ook in de winkel. Warenhuisketen Hudson’s Bay opent dit najaar officieel zijn eerste 10 warenhuizen in Nederland met een collectie in fashion, beauty & home. delicious. is in alle vestigingen met het gehele assortiment – zowel food als non-food producten – te vinden in de eigen shop-in-shop.

Met het tienjarig jubileum in oktober 2016 lanceerde delicous. de eerste eigen producten; jam, koffie en thee. Het delicious. assortiment wordt in samenwerking met de Veenendaalse food specialist Food Experience dit jaar verder uitgebreid met nieuwe smaakvolle en culinair toepasbare producten. Food en non-food producten voor in de keuken en op tafel. Van jam tot chips, van snijplank tot servies.

Jenny Meester, Marketing Director delicious.: ”delicious. wil iedereen die kiest voor lekker en goed eten inspireren en helpen. In beeld, woord, sfeer, met recepten, ingrediënten en producten. Op de winkelvloer van Hudson’s Bay maken we onze producten breed toegankelijk en inspireren we de bezoeker door een beleving te creëren in onze delicious. shop-in-shop. Onze filosofie sluit naadloos aan op die van Hudson’s Bay; we gaan altijd voor die extra smile, met liefde.”

delicious.

delicious.magazine werd in december 2006 door Sanoma in Nederland gelanceerd. In 2014 verkocht Sanoma het tijdschrift aande multimediale uitgeverij New Skool Media. delicious. wil iedereen die kiest voor lekker en goed eten helpen om van iedere maaltijd een feestje te maken. delicious. signaleert, inspireert, selecteert, informeert en verleidt. Met maakbare recepten, oogstrelend beeld en presentatie, praktische tips en smaakvolle producten neemt delicious. je mee op culinaire ontdekkingsreis. delicious. doet dit 24-7 online, via social media, delicious.kookboeken en via delicious.magazine.
delicious.magazine verschijnt maandelijks en ieder jaar wordt afgesloten met een extra dikke kersteditie.

www.deliciousmagazine.nl   
www.newskoolmedia.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie