Dennis Schor Media Director Infinagora
08-05-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 5939 | Tags:

InfinAgora heeft per direct Dennis Schor benoemd tot International Media Director en lid van het directieteam EMEA. In deze functie zal hij verantwoordelijk zijn voor alle media van het wereldwijde handels- en transactieplatform infinagora.com.

 

Dennis Schor (47) heeft jarenlange ervaring in diverse management functies binnen nationale- en internationale media ondernemingen. "Infinagora.com is een nieuw internationaal (betaald) handels- en transactieplatform voor zakelijke beslissers dat na jarenlange ontwikkeling nu, vanuit onze kantoren in Dubai, Rotterdam en Londen gepresenteerd zal worden aan de markt", aldus Dennis Schor. "Ik kijk er naar uit om samen met mijn collega's daar een succesvolle bijdrage aan te leveren".

 

Kazim Atilla CEO & Founder vervolgd "We zijn verheugd dat Dennis Schor deze functie bij InfinAgora wil gaan vervullen. Zijn energie, levens- en media ervaring zorgen voor een goede zakelijke- en persoonlijke match binnen ons team. Naast deze specifieke functie ben ik er van overtuigd dat Dennis ook een belangrijke rol zal vervullen bij het ontwikkelen van nieuwe initiatieven en diensten".

 

Over InfinAgora

InfinAgora biedt een nationaal en internationaal handelsplatform waar besluitvormers, in één-pakket met tools, reële connecties kunnen omzetten tot reële transacties. InfinAgora creëert een omgeving gericht op service, veiligheid, kostenbeheersing en de totale gebruikerservaring. Dit maakt ons handelsplatform allesomvattend, eenvoudig te gebruiken en efficiënt.

 

InfinAgora's hoofdkantoor is gevestigd op de 22ste verdieping van het Beurs-World Trade Center in Rotterdam en heeft vestigingen in Dubai en Londen.

 

www.infinagora.com

 

 

Banner