Digitaal iTunes code bestellen bij HEMA en direct films, muziek of apps kopen
19-05-2014 14:31:29 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3695 | Tags:

Vanaf 19 mei kun je niet alleen een digitale iTunes code aanschaffen, maar deze ook direct besteden in de HEMA film- en muziekstore (www.hema.nl/itunes). Via de website van HEMA is een selectie te vinden aan (familie) entertainment uit de iTunes Store. Het is nu eenvoudig online de nieuwste films, muziek en apps aan te schaffen. Makkelijk voor consumenten die niet in Nederland verblijven, maar wel een Nederlands account in de iTunes Store hebben.

 

Als enige retailer in Nederland, is het mogelijk bij HEMA online een digitale iTunes code en de nieuwste entertainment aan te schaffen; 24 uur per dag, 7 dagen per week. Bij aankoop van iTunes digitaal ontvangt de klant een unieke code die per e-mail wordt toegestuurd. De iTunes code wordt toegevoegd aan het account om aankopen te doen in de HEMA film- en muziekstore of de iTunes Store. De iTunes code is verkrijgbaar in 15.-, 25.-, 50.- of 100.- en heeft een onbeperkte geldigheidsduur. De consument is nu niet meer genoodzaakt om naar de winkel te gaan voor een fysieke kaart.

 

En om het nog leuker te maken voor HEMA klanten biedt de site hema.nl/filmenmuziek het meest interessante aanbod. Naast recente films, muziek en apps, wordt ook het reguliere aanbod van de iTunes store bij HEMA film en muziek aangeboden. Na aankoop is de bestelling meteen gedownload in de persoonlijke iTunes bibliotheek en klaar voor gebruik.

 

In de HEMA vestigingen zijn sinds drie jaar iTunes kaarten verkrijgbaar. Deze blijft HEMA ook zeker aanbieden. Wel wordt met deze mogelijkheid tot het digitaal bestellen van een iTunes code het nog eenvoudiger direct de code te bestellen en het aangekochte tegoed direct te verzilveren. Hiermee komt HEMA tegemoet aan de klantbehoefte om dergelijke aankopen nog makkelijker te maken.

 

HEMA is een internationale retailorganisatie met meer dan 650 vestigingen in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland en Spanje. Bij HEMA werken ongeveer 10.000 mensen: op het hoofdkantoor, in de bakkerijen, het distributiecentrum en de winkels. HEMA is dé winkel voor dagelijkse boodschappen. Alle artikelen zijn van het eigen HEMA merk met altijd het juiste product tegen de juiste prijs en een eigentijdse vormgeving.

 

www.hema.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie