eBrella onderdeel van Dept
28-03-2017 14:49:37 | Door: Katja Brokke | hits: 1329 | Tags:

eBrella, de community voor freelance online professionals, sluit zich aan bij bureaunetwerk Dept. Hiermee geeft het netwerk een antwoord op de groeiende vraag van opdrachtgevers naar de flexibele inzet van online specialisten.

Paul Manuel, oprichter van Dept: “Digitaal komt steeds dichter bij de core business van onze klanten en snelheid maken is belangrijker dan ooit tevoren. Klanten kiezen ervoor om het digitale kanaal in te richten met een mix van bureaus, freelancers en inhouse teams. Met eBrella kunnen we inspelen op deze trend en flexibele sourcing oplossingen bieden. Er zijn veel goede oud-Depsters die graag op freelance basis voor ons zouden willen werken. Via eBrella geven wij hen de kans om die digitale projecten voor ons te blijven doen waar ze blij van worden." 

Rachid Lechheb, eigenaar van eBrella is geen onbekende van Dept. Voordat hij zijn bedrijf oprichtte was hij werkzaam bij TamTam, inmiddels onderdeel van Dept.

Lechheb: “Dept sluit super goed aan bij onze community. Er is veel overlap op klantportfolio en profielen, aangezien onze focus ligt op het leveren van complete digitale teams. Daarbij werken we al geruime tijd samen en voel ik mij thuis als het gaat om de cultuur en ambitie binnen het netwerk.” 

www.deptagency.com
www.ebrella.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie