Eerste LinkedIn congres in Nederland pakt groot uit
12-12-2013 16:15:35 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3320 | Tags:

 

Op 10 februari vind het eerste LinkedIn congres voor de Benelux plaats in Eindhoven. Een kennisevent voor HR-managers, salesmanagers en marketeers die het optimale willen halen uit het grootste zakelijke sociale netwerk.

 

LinkedIn is sinds de start in 2003 gegroeid van een digitale visitekaartjesbak naar een sociaal netwerk waar organisaties en professionals elkaar vinden en kennis met elkaar delen. Bijna maandelijks breidt LinkedIn de functionaliteiten uit. Allemaal gericht op het voordeel van de gebruikers. Tijdens het LinkedIn congres op 10 februari komen deze functionaliteiten en hun toepassingen ruim aan bod.

 

Jan Willem Alphenaar, organisator van dit congres: "Regelmatig verzorgen Richard van der Blom en ik trainingen en workshops voor organisaties over het juist inzetten van LinkedIn. Steeds vaker wordt ons gevraagd naar de toekomst van LinkedIn, de nieuwe mogelijkheden en vooral hoe anderen het inzetten. Met dit evenement willen we de antwoorden op al deze vragen geven. Met ING als voorbeeldklant, Lena Olivier die vertelt over de strategie van LinkedIn en daarnaast vullen praktische workshops deze behoefte in"

 

LinkedIn voor HR-managers en recruiters
Als recruiter en HR-manager kun je niet meer om LinkedIn heen. Maar maak je wel uitgebreid gebruik van alle mogelijkheden om het juiste personeel te vinden? Hoe zet je je medewerkers (human capital) in om je corporate branding te versterken? Voor HR-managers heeft de organisatie van dit event een programma op maat gemaakt.

 

LinkedIn voor marketing- en salesmanagers
LinkedIn voor lead-generatie? LinkedIn om uw organisatie optimaal te profileren? Kennisdelen via groepen, company pages en showpages kan organisaties waardevolle leads opleveren. Voor salesmanagers, marketeers en PR-professionals komen al deze mogelijkheden plus tips en trucs aan bod.

 

Programma op maat
De opzet van het programma is zo gemaakt dat de drie gebieden HR, Sales en Marketing specifiek bedient worden. De juiste mix van keynotes en een keuzeprogramma zorgen ervoor dat iedere deelnemer een programma op maat kan samenstellen.

 

Richard van der Blom, mede-organisator van dit congres: "Op deze dag krijgen de deelnemers in een keer toegang tot alle kennis die er is over LinkedIn en door middel van het keuzeprogramma kunnen zij deze dag volledig afstemmen op hun individuele behoefte."

 

Programma eerste editie
De eerste editie van het LinkedIn congres ziet er als volgt uit.

10 februari 2014 - Seats2Meet Eindhoven

- Inloop: 09.30 uur

- Start: 10.00 uur

- Borrel: 17.00 - 18.00 uur

Sprekers
- Jan Willem Alphenaar - oprichter social media academy en spreker en schrijver over digitale ontwikkelingen

- Lena Olivier - Head Talent Solutions bij LnkedIn

- Richard van der Blom - LinkedIn trainer bij Justconnecting

- Diana Russo - zelfstandig HR Business Partner

- Jerrold Pelupessy - HR specialist bij LinkedIn

- Mischa Coster - mediapsycholoog

- Frank Jan Risseeuw - ING

 

Aanmelden en tickets
Tickets en meer informatie over dit event is te vinden op www.congreslinkedin.nl . Tot 31 december geldt er een Early Bird korting van 100 euro op de toegangsprijs van Euro 395,-

 

www.congreslinkedin.nl

www.jwalphenaar.nl
 
 

Dit persbericht is gedistribueerd door ANP Pers Support

 

                                                                                                   Home

 

www.perssupport.nl/apssite/permalink/80095