Emerce: Lancering Amsterdam eWeek 7 – 11 oktober Internationaal festival over online business, media, marketing en technologie
06-09-2013 09:25:21 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3750 | Tags:

 

Vanaf maandag 7 tot en met vrijdag 11 oktober 2013 vindt de eerste Amsterdam e-Week plaats. Tijdens de Amsterdam eWeek worden er op verschillende locaties in de stad events georganiseerd die in het teken staan van online business, media, marketing en technologie. 

 

‘Online’ is onmisbaar geworden in het bedrijfsleven en het dagelijks bestaan. Of het nu gaat om retail, de gezondheidszorg, de financiële sector, de game-industrie of de media. Professionals, managers en ondernemers uit deze sectoren zijn in steeds grotere mate aangewezen op de mogelijkheden en ontwikkelingen op het gebied van digitale marketing, media, e-business, e-commerce, online development en online technologie.

 

Het doel van Amsterdam eWeek is om een podium te bieden voor nationale en internationale bedrijven in deze sector. De nieuwste ontwikkelingen en trends komen aan bod, best practices worden gepresenteerd, en het zakelijke netwerk wordt vergroot.

 

eWeek start op maandag 7 oktober. Met een uitgebreid aanbod van interessante events, workshops, walk-inns, dinners en parties, verspreid over de week waaronder een online gaming event, The Facebook Conference, Online Tuesday en e-Retail Europe. Donderdag 10 oktober staat in het teken van Emerce e-Day, het grootste e-business event van de Benelux met aansluitend e-Night, de party voor de online industrie.

 

De komende weken zullen meer activiteiten van de Amsterdam eWeek bekend worden gemaakt. Op www.amsterdameweek.com is het meest actuele programma te vinden. 

 

Deelnemers aan de eWeek zijn The Makers, Startup Bootcamp, Rockstart, ABN AMRO, The Innovation Factory, VODW, Economische zaken Amsterdam, Zoover, Clicknl, Pakhuis de Zwijger, de Balie, Lloyd Hotel, Info.nl, FMT, Launchdesk, Spil Games.

 

De Amsterdam eWeek is een initiatief van Emerce in nauwe samenwerking met verschillende participanten.

 

 

Leden van het Nederlands MediaNetwerk gaan naar Emerce eDay met korting

 

Leden van het Nederlands MediaNetwerk gaan naar Emerce eDay met korting. Dat is dus weer mooi meegenomen. Gebruik bij jouw inschrijving de code EDAY50MENE voor 50 euro korting.

 

Klik hier om je aan te melden

 

 

Over Emerce

Emerce is een multichannel mediaplatform over online business en marketing. Emerce biedt beslissers in e-business inspiratie, kennis en networking. Het portfolio omvat de nieuwsdienst over online business, een magazine, speciale edities zoals de Emerce 100, eGuide, Digital Marketing Guide, e-mail alerts, webseminars, RSS-feeds en evenementen zoals Emerce eDay, Mobile Convention Amsterdam en Digital Marketing Live! Emerce organiseert daarnaast awardshows, zoals Dutch Interactive Awards (DIA) en Website van het Jaar in zes landen in Europa. Online heeft Emerce iets meer dan 1 miljoen pageviews en circa 200.000 maandelijkse unieke bezoekers en is daarmee de meest gelezen nieuwsdienst in online business, marketing en e-commerce.

 

www.amsterdameweek.com

www.emerce.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures in media- en marketingcommunicatie