Estland – Nederland en Andorra – Nederland live bij SBS6
04-09-2013 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3730 | Tags:

Het Nederlands Elftal speelt komende week twee cruciale kwalificatiewedstrijden voor het Wereldkampioenschap voetbal in Brazilië volgend jaar. Oranje speelt op 6 september in Talinn tegen Estland en op 10 september in Andorra la Vella tegen de nationale ploeg van Andorra. Als Oranje beide wedstrijden wint kunnen de tickets voor Brazilië geboekt worden. SBS6 doet live verslag van beide wedstrijden. De voorbeschouwingen van beide wedstrijden zijn vanaf 20.00 uur bij SBS6 te zien en de nabeschouwingen beginnen om 22.20 uur.

 

Bondscoach Louis van Gaal heeft alsnog Wesley Sneijder opgeroepen als vervanger van Georginio Wijnaldum. De vedette was in eerste instantie niet geselecteerd voor deze kwalificatiewedstrijden. PSV doelman Jeroen Zoet is de opvallendste nieuwkomer in de spelersgroep die door Louis van Gaal is opgeroepen voor het vervolg van de WK-kwalificatiereeks.

 

Jan Joost van Gangelen neemt de presentatie vanuit de studio in Amsterdam op zich. Ronald de Boer en Ruud Gullit zijn aanwezig als analisten. In Talinn en Andorra la Vella doet Hans Kraaij Jr. de interviews vanaf het veld en Leo Oldenburger voorziet de wedstrijden van commentaar.

 

Estland-Nederland, 6 september vanaf 20.00 uur bij SBS6

Andorra-Nederland, 10 september vanaf 20.00 uur bij SBS6

 

www.sbs6.nl/voetbal 

www.sbs6.nl

 

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures in media- en marketingcommunicatie