Feeddex: Klanttevredenheidsonderzoek breidt uit door social media monitoring
04-06-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 6180 | Tags:

 

Feeddex, expert op het gebied van continu klantfeedback, heeft met OBI4wan, leverancier van software voor social media monitoring en webcare, een koppeling ontwikkeld waarmee in het Feeddex dashboard naast de directe klantfeedback ook de social buzz te zien is.

 

Via het continu meten van klantfeedback verzorgt Feeddex voor veel bedrijven een overzicht over wat klanten terugkoppelen over de dienstverlening. Wat vindt men goed en waar kan het beter? Op die wijze is bekend waar het verbeterpotentieel van de organisatie zich bevindt en hoeveel promotors men heeft.

 

Tegenwoordig geven klanten ook veelvuldig hun feedback via de sociale media. Men deelt ervaringen op Twitter, Facebook, op blogs en op review websites. OBI4wan geeft inzicht in hoe er over een organisatie, merk, product of concurrent gesproken wordt. Uit meer dan 400.000 Nederlandstalige bronnen zoals Twitter, Facebook, LinkedIn, nieuwsbronnen, fora en weblogs verzamelt OBI4wan wat er wordt gemeld. Daarmee geeft zij realtime inzicht en overzicht van conversaties en relevante berichten. De koppeling biedt tevens uitgebreide webcare-functionaliteit om met uw team deel te nemen aan het gesprek.

 

"In de tijd waarin de term Big Data zorgt voor onrust is het fijn om onze opdrachtgevers naast de closed loop feedback ook te voorzien van de open feedback op internet en social media. Door beide te bekijken krijgen zij een goed beeld van klantfeedback, direct en indirect." zegt Robert van Loon, Client Services Director van Feeddex.

 

"Organisaties zien steeds meer het nut in van online klantfeedback monitoren en analyseren. Door de koppeling met Feeddex is het klantbeeld nu nog scherper. Het geeft organisaties de broodnodige insights om te zien waar ruimte voor verbetering is, of waar ze juist in uitblinken. Met een juiste interpretatie van die insights bouw je aan stevig fundament om op door te groeien." zegt Levi Witbaard, Marketing Manager van OBI4wan.

 

www.feeddex.nl/socialbuzz

www.feeddex.nl

www.obi4wan.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie