Frank Eijken aangesteld als Chairman of the Board bij BrandDeli
18-08-2014 16:20:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3753 | Tags:

BrandDeli heeft in overleg met haar aandeelhouders Discovery Networks Benelux en Viacom International Media Networks Frank Eijken aangesteld als Chairman of the Board. Eijken heeft  een indrukwekkende carrière achter de rug bij onder meer RTL Nederland, SBS Broadcasting, Zoomin.TV en de FD Mediagroep. Hij heeft daarmee een brede ervaring opgedaan op het gebied van media-exploitatie in print, televisie, radio, branded content en digitale media, wat uitstekend past bij de ambities van BrandDeli.

 

Allard Ruyl, CEO BrandDeli: “Met de komst van Frank halen we een zeer ervaren mediatycoon in huis en zetten we een belangrijke stap naar het volwassen worden van ons jonge, ambitieuze bedrijf. Met zijn expertise verwachten we ons nog beter te kunnen positioneren als grote speler in de markt”.

 

Frank Eijken over zijn benoeming: "De aandeelhouders en oprichters van BrandDeli tonen visie en durf om de merken van hun adverteerders in een nieuwe stijl te koppelen aan de sterk geprofileerde doelgroepen van hun mediakanalen. Met mijn aanstelling als Chairman of the Board van BrandDeli krijg ik een geweldige kans om dit jonge creatieve mediabedrijf verder te helpen met het vormgeven van hun missie om met de meest verrassende oplossingen te komen”.

 

www.branddeli.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media en marketingcommunicatie