Frank Timmermans country manager Plantronics
27-06-2014 11:56:44 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3279 | Tags:

Plantronics heeft Frank Timmermans gepromoveerd tot Country Manager Benelux & Nordics. Hiervoor was hij gedurende drie jaar actief als Head of Corporate Sales Benelux & Nordics Plantronics. In zijn nieuwe rol houdt Timmermans toezicht op alle sales- en marketingactiviteiten in de Benelux- en Nordics-regio. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de lokale strategie, evenals de uitvoer daarvan en het realiseren van de bedrijfsdoelstellingen.

 

Timmermans is al bijna twintig jaar actief in de technologiemarkt, grotendeels in Nederland waar hij gedegen ervaring en kennis heeft opgedaan. Voor zijn komst naar Plantronics vervulde hij onder andere leidinggevende en commerciële functies bij Ricoh, Hewlett-Packard en Innoveer Solutions. Bij HP was hij als Sales Manager IPG GWE voor elf Europese landen verantwoordelijk voor de omzetgroei voor het printportfolio van HP op zowel de consumenten als zakelijke markt.

 

Groeimarkt

Timmermans streeft er komende jaren vooral naar Plantronics verder te laten kapitaliseren op een aantal belangrijke trends in de markt voor kantoorautomatisering. Unified Communications speelt een steeds belangrijkere rol op de zakelijke markt en is dan ook een belangrijke groeimarkt. Bovendien wordt steeds vaker plaats- en tijdonafhankelijk gewerkt als gevolg van de adoptie van Het Nieuwe Werken. Het productaanbod van Plantronics is bij uitstek geschikt om van deze ontwikkelingen te profiteren.

 

‘De Benelux- en de Nordics-regio’s zijn innovatieve markten die voorop lopen bij de adoptie van nieuwe technologie,’ zegt Philip Vanhoutte, managing director Europa en Afrika bij Plantronics. ‘In zijn rol als Head of Corporate Sales Benelux & Nordics was Timmermans altijd een vaste waarde met een scherp oog voor de belangen van resellers, partners en eindgebruikers. Hij is bij uitstek de man om in deze belangrijke markten een voortrekkersrol te spelen voor Plantronics.’

 

Over Plantronics
Plantronics is een wereldwijde leider in audiocommunicatie voor zakelijk gebruik en consumenten. Ze pionieren al vijftig jaar met trends in audiotechnologie en creëren innovatieve producten waarmee mensen eenvoudiger kunnen communiceren. Van unified communications, bluetooth headsets tot gaming-producten, Plantronics biedt ongeëvenaarde kwaliteit, een ideale ervaring en uitzonderlijke service. De Plantronics-producten werden oorspronkelijk ontworpen voor de commerciële luchtvaart en worden nu gebruikt door elk bedrijf in de Fortune 100 evenals door luchtverkeersleiders, alarmnummers en consumenten over de hele wereld.

 

 

www.plantronics.com

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie