Genomineerden Beste Werkgevers Awards 2013 bekend
16-07-2013 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4095 | Tags:

 

 

De 100 organisaties die genomineerd zijn voor de Beste Werkgevers Awards 2013 zijn bekend. Vijftig organisaties in de categorie meer dan 1.000 medewerkers en vijftig organisaties in de categorie minder dan 1.000 medewerkers maken kans op de felbegeerde titel Beste Werkgever van Nederland.

 

Het Beste Werkgeversonderzoek is dit jaar voor de twaalfde keer door Effectory en Intermediair uitgevoerd om een objectief oordeel te kunnen vellen over werkgeverschap in Nederland. Aan het onderzoek hebben 316 organisaties deelgenomen. Daarmee is dit het grootste en meest betrouwbare onderzoek van Nederland. Inmiddels zijn de 100 hoogst gekwalificeerde organisaties bekend gemaakt in twee categorieën; meer dan 1.000 en minder dan 1.000 medewerkers. Zo is er voor elke categorie een top 50 van Beste Werkgevers.

 

De positie die organisaties op de ranglijst krijgen is gebaseerd op de algemene tevredenheid van de eigen medewerkers. Verder zijn er awards voor bedrijven die het sterkst zijn gestegen ten opzichte van de meting van vorig jaar.

 

Op 8 oktober maken Effectory en Intermediair bekend wie zich de Beste Werkgevers van Nederland mogen noemen in de twee bovengenoemde categorieën.

 

Beste Werkgevers Awards 2013
Op 8 oktober worden de winnaars van de Beste Werkgevers Awards 2013 in Amsterdam bekend gemaakt. Dit evenement is dé ontmoetingsplek met inhoud voor HR en communicatie professionals. In 2012 waren er meer dan 300 gasten aanwezig om inspiratie op te doen en te netwerken. Geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd en kunnen zich gratis aanmelden via www.effectory.nl/bwa

 

www.beste-werkgevers.nl/genomineerden
 

www.beste-werkgevers.nl

www.effectory.nl.

www.vnuvacaturemedia.nl   

 

Dit persbericht is gedistribueerd door ANP Pers Support  

 

                                                                                                 Home

www.perssupport.nl/apssite/permalink/76392