Grolsch Lentebok weer verkrijgbaar
21-03-2014 13:11:33 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3312 | Tags:

 

De dagen worden langer, de terrassen lopen langzaam vol en Grolsch Lentebok is vanaf vandaag weer verkrijgbaar in supermarkten, slijterijen en Grolsch horecagelegenheden. Dat kan maar één ding betekenen: de lente is in aantocht! Grolsch Lentebok is verkrijgbaar in fles (30cl) en 50cl blik. Van de tap wordt het lichtzoete bier met een aroma van citrusvruchten geserveerd in het unieke Grolsch Bokbier glas.

 

Lentekriebels

Grolsch biedt graag de beste bierervaring; of men nu thuis in de eigen tuin van de eerste zonnestralen geniet of met vrienden op het terras. Daarom heeft Grolsch speciaal voor de bokbieren het Grolsch Bokbierglas. In dit glas komt het volgouden voorjaarsbier volledig tot zijn recht. Voor thuis is Grolsch Lentebok beschikbaar in fles en blik. Grolsch Lentebok heeft een licht zoete en frisse smaak en is daarmee perfect voor de eerste lenteavonden én de warme zomerdagen. 

 

Adviesprijs & verkrijgbaarheid

Grolsch Lentebok is verkrijgbaar in fles (30cl), in blik (50cl) en van de tap geserveerd in het unieke Grolsch Bokbierglas. De adviesprijzen zijn 1,55 euro voor een blik en 5,49 euro voor een sixpack flesjes.

 

 www.koninklijkegrolsch.nl