Grolsch Oranjeblik: toon karakter wanneer het telt
24-04-2014 15:22:08 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3707 | Tags:

2014 belooft een waar Oranjejaar te worden. Tijdens de Olympische Winterspelen kleurde het podium veelvuldig oranje en ook voor Brazilië zijn de verwachtingen hoog gespannen. De eerste straten hangen vol vlaggetjes en aanstaande zaterdag vindt voor het Oranjelegioen de generale repetitie plaats, tijdens Koningsdag. Genoeg reden voor Grolsch om deze week al het speciale Oranjeblik te verkopen bij verschillende supermarkten door heel Nederland. Met dit blik grijpt Grolsch terug op een succesvol voetbalverleden én moedigt iedereen aan om op Koningsdag ons volkslied ten gehore te brengen.

 

Nooit meer met je mond vol tanden

Of we nu Koningsdag vieren of onze sporthelden naar de overwinning schreeuwen tijdens het WK voetbal, het Nederlandse volkslied komt altijd wel een keer voorbij. Om ervoor te zorgen dat heel Nederland uit volle borst meezingt, heeft Grolsch het eerste couplet van het Wilhelmus op de achterkant van het Oranjeblik gedrukt. Zo sta je nooit meer met de mond vol tanden, maar toon je karakter wanneer het telt. Precies zoals Grolsch dat ook al 400 jaar doet.

 

Geluk afdwingen
Dat je met karakter ook geluk kunt afdwingen, bewees Marco van Basten toen hij Nederland in 1988 met een weergaloos en gedenkwaardig doelpunt naar de Europese kampioenstitel bracht. Ook bij Grolsch zijn we dit nog niet vergeten. Onder het motto “blijf ontdekken, behoud het goede” verwijst Grolsch subtiel naar dit voetbalsucces, wie goed kijkt ziet namelijk het voetbalshirt van 1988 in het ontwerp van het blik. Want lekker koud bier blijft toch de mooiste accessoire voor Koningsdag en de eerste wedstrijden van onze jongens in Brazilië!

 

Het Grolsch Oranjeblik betreft een 50 cl blik dat vanaf deze week te koop bij onder andere C1000, Jumbo, Emte, Plus en Coop.

 

www.grolsch.nl

www.koninklijkegrolsch.nl

 

 

Banner