GTST shop op wehkamp.nl
11-02-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 5825 | Tags:

De outfits in de stijl van een aantal personages uit de populaire RTL 4-serie Goede Tijden, Slechte Tijden zijn vanaf vandaag te koop in een exclusieve GTST shop op wehkamp.nl. Het online warenhuis opent de speciale webshop, zodat consumenten nu op één plek fashion items kunnen vinden in de stijl van hun favoriete karakters uit GTST. De selectie kleding die te koop is in de webshop, is speciaal door de GTST-stylistes geselecteerd. Naast kleding zijn er ook woonitems te vinden, geïnspireerd op de woonstijlen van de karakters uit de serie. Vanaf deze week winkelen ook de personages uit de serie in diverse GTST-afleveringen online bij wehkamp.nl. De samenwerking tussen wehkamp.nl en GTST loopt tot eind april.

 

De sterren uit Goede Tijden, Slechte Tijden inspireren dagelijks veel fans. Kijkers proberen geregeld de kleding- en woonstijl van hun favoriete karakter te imiteren; maandelijks komen er honderden vragen bij de redactie van GTST binnen waar kijkers de outfits van Nina, Lucas of Lorena kunnen kopen. GTST en het grootste online warenhuis van Nederland bundelen daarom nu hun krachten, om zo de miljoenentrouwe GTST kijkers een platform te bieden waar ze 24/7 GTST-outfits en -woonitems kunnen vinden. De webshop bevat outfits in de stijl van negen GTST personages, namelijk Rikki, Lorena, Nina, Wiet, Bianca, Janine, Lucas, Bing en Noud. Daarnaast kunnen de fans inspiratie opdoen uit de negen woonstijlen van GTST. De webshop is zowel via www.gtst.nl als via wehkamp.nl te bereiken.

 

GTST kleedkamer

In samenwerking met RTL Nederland en GTST heeft wehkamp.nl ook een speciale Facebook APP: de GTST kleedkamer ontwikkeld. Hier kunnen fans hun profielfoto van Facebook uploaden en zichzelf stylen met de outfits van hun favoriete GTST- personage: met onder andere tops, broeken, rokjes, schoenen en accessoires. Wanneer fans hun samengestelde outfit delen met hun vrienden, maken zij kans op de speciale hoofdprijs: om samen met Nina en een vriend of vriendin voor €450.- te shoppen bij wehkamp.nl.

 

wehkamp.nl

wehkamp.nl, een van de onderliggende merken van RFS Holland Holding, is met 1,7 miljoen vaste klanten, ruim 128 miljoen bezoekers per jaar en meer dan 7 miljoen zendingen per jaar het grootste online warenhuis van Nederland. Het assortiment bestaat uit zo'n 180.000 artikelen verdeeld over Mode, - Huis, Tuin & Do It Yourself, - Elektronica, Entertainment & Huishoudapparatuur, - Sport & Vrije Tijd en Beauty & Wellness. RFS Holland Holding B.V. (RFS), de houdstermaatschappij van wehkamp.nl, Create2fit, Fonq.nl en Lacent B.V., realiseerde met een omzet van 590 miljoen euro in het boekjaar 2012/2013, het beste resultaat in de geschiedenis van de onderneming.

 

www.gtst.nl

www.wehkamp.nl

www.rfshollandholding.com 

 

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie